A Gendai Reiki alapjai

A Reiki teljesen biztonságos, alkalmazásától senkinek nem kell félnie és mellékhatásai se nincsenek. Mindenféle lelki problémát képes javítani, megteremti mindenkiben a lelki egyensúlyt. A Reikivel mindenki könnyebben vethet véget a rossz szokásainak, leszokhat a káros szenvedélyeiről.

A Reiki, ha röviden szeretnénk megfogalmazni, hogy valójában mire is jó, azt lehet mondani, hogy ez a stressz, a félelmek és a felesleges aggodalmak megszüntetésére szolgál. Ez mellett, ez a gyógyítási módszer az orvoslással együttműködve segít a krónikus betegségek leküzdésében és megelőzésében. A testben véghezviszi a méregtelenítést, növeli az emberekben a teljesítményt, hogy minden feladatot sokkal könnyebben tudjanak elvégezni. Sokak számára fontos, hogy ezekkel az energiákkal ne csak magukat legyenek képesek gyógyítani, de másokon, vagy épp családtagjaikon tudjanak segíteni. Ez az energia távolra küldhető, mellyel javítani tudunk a kapcsolatainkon, harmóniát és békét teremtve ezzel. A rossz energiákat elűzhetjük a tárgyakból, épületekből, megtisztíthatjuk azokat és védelmet is nyújthatunk. Ez a gyógyítási módszer a vallással együtt használható.

Amennyiben szeretnéd elsajátítani a Gendai Reiki alapjait, esetleg tovább képeznéd magad ezen a téren, jelentkezz tanfolyamaink egyikére. Ezt könnyedén megteheted a reikidunavarsany.hu oldalon, vagy az itt található elérhetőségek egyikén. Itt megismerkedhetsz az oktatás minden pontjával, az előadóval, Wagner Lajossal, aki Usui Shiki Ryoho Reiki és Gandai Reiki Ho mester-tanár és radiesztéta, valamint írásaival a Reikiről. Az ő célja, hogy az eredeti Reiki gyógyító módszert az egyetemes életenergiával, megismertesse a hozzá fordulókkal Dunavarsányban, Budapesten, vagy bárhol ahová hívják.