A kutyasuli kiképzéssel is várja az érdeklődőket

Ha szeretjük a kutyákat, vagy éppen van is egy ebünk otthon, akkor jól tudjuk, hogy az emberekhez hasonlóan, nekik is vannak igényeik. Így például, akárcsak a gyerekek, imádnak futkosni és szeretnek játszani is.

A kutyakiképzés keretén belül pedig olyan dolgokat tanulhatnak meg, melyek elsajátítását követően, vagy akár a megtanulása, begyakorlása alatt is, remekül érezhetik magukat. Ennek köszönhetően a kutyusok gazdijukkal együtt szórakozhatnak, játszhatnak önfeledten, ami nekünk, gazdáknak is remek kikapcsolódást és pihenést biztosíthat. A Dogisland Kutyasuliban éppen ilyen játékokat tanulhatnak meg gazdáikkal együtt természetesen. Az ilyen közös munka meg is hozza gyümölcsét, hiszen a kutyus és a gazdi közötti kapcsolat napról napra erősebbé válik. Ha Ön is szeretné, hogy kutyája és Ön között, a közös munka eredményeképpen kapcsolatuk erősebbé váljon, akkor látogasson el a dogisland.hu internetes oldalra, ahol részletesebben is tájékozódhat, hogy milyen programokba kapcsolódhat be házi kedvencével.

A Dogisland Kutyasuli szakembereinek célja, hogy a gazdi és a kutya között minőségi kapcsolat alakuljon ki, melyet tartalmas időtöltéssel kívánunk elérni. Emellett fontosnak tartjuk azt is, hogy minden, kutyatartással kapcsolatos dolgot, esetlegesen felmerülő problémát megbeszéljünk. Különleges, egyedülálló szolgáltatásunk a felügyelt kutyafuttató. Ide minden kutyás gazdi, tudásszintől függetlenül, elhozhatja kutyusát. Előnye, hogy a kutyusa felügyeletet kap, miközben felszabadultan futkoshat. Továbbá azt is fontosnak tartjuk, hogy jól neveltek legyenek a kutyusok, bárhol szabadon el lehessen őket engedni. A www.dogisland.hu weboldalon további szolgáltatásainkról részletesebben is olvashatnak.