A lakás stílusára a falfestmény teszi fel a koronát!

Falfestménnyel szebb az élet! Igazolhatom! Itt elsősorban nem azokra a falfestményekre gondolok, melyek keretben, vagy anélkül, vászonra, papírra, vagy bármi másra felfestve, képként lógnak a falon. Nem is a reprodukciókra, hanem kifejezetten olyan képekre a falon, melyek semmiféle extra hordozófelületet nem igényelnek, csak és kizárólag falat.

Falfestményt nem csak sima falra, hanem tapétára is lehet készíteni, sőt, fa alapra, betonalapra. A falfestmény készülhet falon kívülre is, sőt: kerítésre. természetesen rücskös falfelületen nehezebb a falfestő dolga.

Otthonunk ideális esetben az a hely ahol feltöltődünk, egyáltalán nem mindegy, milyen környezet vesz körül bennünket. Ez éppen úgy vonatkozik munkahelyünkre, legyen az iroda, vagy gyár. Sokkal szívesebben járunk dolgozni, vidámabban végezzük a dolgunkat, ha a fal nem üres, sivár, személytelen, hanem a falfestés uralja.

Egy jó dekorációs falfestő támogat bennünket a megfelelő festményötlet kiválasztásában, összeállításában. Akár több tervből is össze lehet állítani azt az egy falpingát, melyre hosszú évekig kedvtelve tekintünk. Manapság például divat a családfa festés. Nos, ahány család, annyi családfa, annyi stílusú családfa festmény. Ezzel sincsen probléma, hiszen akár pasztell, akár harsány, egyszerűbb, vagy bonyolultabb családfára vágyik a megrendelő, a falfestő ahhoz igazodik.

Ha szeretné, hogy a falfestmény hangulatos, stílusos, vagy dinamikus legyen, keressen profi falfestőt, aki mindezt belevarázsolja az ön falfestményébe. A falfestes.net-en ilyen festőt fog találni.

Amikor belépünk egy üzletbe, pár pillanat alatt befogadjuk a látnivalókat. Egy üres, jellegtelen a boltban sokkal kedvetlenebbül vásárolunk, mint egy olyan üzletben, ahol egy falfreskó díszíti a teret. A falra festett alkotásoknak nem csak dekorációs szerepe lehet, hiszen egy 3D-s, térbeli falfestmény kitágítja a köbmétereket.

A falfestmény nem csak figurális lehet, hiszen különféle technikákkal feldobhatjuk a falat úgy is, ha nincsen rajta figura. Antikolás, dörzsöléssel, vakarással, halványítással, és más, kreatív falfestési technikákkal – a falfestő meg fogja találni kívánságához a kellő falfestési technikát – olyan falfestést, hangulatos falfelületet hozhatunk létre, hogy csodájára jár a világ!

Az igaz, hogy egy falra festett kép drágább, mint egy falmatrica, de ez olyasmi, mint amikor egy egyedi kézműves csuprot vetünk össze a fröccsöntött műanyagpohárral. Nem lehet egy lapon említeni a kettőt, de a falfestménynek és a dekorációs falmatricának is van létjogosultsága.