A lerakodások hatékony eltüntetése a lefolyókban!

Minden lefolyóban keletkeznek néha lerakódások, ezt egyszerűen nem lehet elkerülni. Azonban a legtöbb eldugult lefolyó helyrehozható anélkül, hogy felhívnák a vízvezeték-szerelőt. Amit önnek tennie kell, az a megfelelő eszközök beszerzése és egy kis elszántságra sem árt szert tenni. Ne felejtse el, ha néhány próbálkozás után nem tudja kitisztítani az lerakódást, akkor adja át a munkát egy engedélyezett vízvezeték-szerelőnek. Ha túl sokszor próbálkozik az tartósan károsíthatja a lefolyókat.

Forduljon hozzánk ide kattintva és itt profi duguláselhárítókat találhat akik azonnal a segítségére sietnek, így önnek nem kell energiát fektetnie az ügybe. A legtöbb kisebb lerakódás a lefolyóban egy dugattyúval eltávolítható. A dugattyút erőteljesen többször felfelé és lefelé mozgassa a lefolyóban, mielőtt gyorsan lehúzza a leeresztő nyílásról. Ha önnek egy dupla tálba szerelt konyhai mosogatója van, akkor előbb egy nedves rongyot tegyen az egyik vízleeresztő nyílásba, miközben a másikat tisztítja. Ha a kád lefolyójában van a lerakódás, akkor a rongyot a túlfolyó lyukba tegye. Mindkét esetben a rongy segít a nyomást közvetlenül az eltömődésnek átadni.

Ha a dugattyú itt nem használ, akkor fogja meg a csőgörényt és próbálkozzon a mosogató alatt. Távolítsa el a mosogató csapot egy csavarkulccsal. A PVC műanyag csavarokon lévő nagy menetes csatlakozó gyakran kézzel csavarható ki. Ürítse ki a a vizet egy vödörbe majd győződjön meg róla, hogy a   cső nincs komolyan eltömődve. Távolítsa el a vízszintes csapórudat, amely kiugrik a falon lévő dugattyúból. A kábelt helyezze a csőcsonkba, amíg ellenállást nem érez. Ha semmi nem hoz változást, akkor itt az ideje profi szerelőhöz fordulni, aki érti a dolgát és aki rendelkezik a megfelelő eszközökkel a duguláselhárításhoz, tehát megéri hozzánk fordulni.