A liposzómás glutation alkalmazásának előnyei

A kor előrehaladtával a szervezetünk teljesítőképessége fokozatosan csökken. Az immunrendszer egyre kevésbé tud védekezni a különféle kórokozókkal és betegségekkel szemben, ezért nagyobb eséllyel betegszünk meg és megnő a krónikus betegség kialakulásának esélye is. A vitaminpótlás segíthet megfékezni ezt a folyamatot.

Liposzómás glutation fogyasztása nagyon sokat segíthet a szervezet egészségének támogatásában. A glutation egy antioxidáns, melyet a sejtek termelnek a szervezetben. Ideális esetben kellő mennyiségben. Az olyan tényezők, mint például a szervezetbe kerülő méreganyagok, a folyamatos stressz és a nem megfelelő táplálkozás egyaránt a glutation termelődés csökkenéséhez vezetnek. A nem megfelelő életmód mellett az életkor előrehaladása is a természetes termelődés csökkenéséhez vezet. Emiatt étrendkiegészítővel szükséges pótolni a szükséges mennyiséget. Erre több lehetőség is rendelkezésre áll. Ilyen például a hagyományos kapszula, mely olcsó és egyszerű megoldás. Viszont ezek biohasznosulása sajnos nagyon alacsony.

Az intravénás glutation esetében injekcióval juttatják a glutationt közvetlenül a véráramba. Habár nagyon hatékony, azonban rendkívül drága és körülményes módszer. A legoptimálisabb talán a liposzómás glutation, mely könnyedén, szájon át adagolható. A hagyományos alternatívához képest sokkal magasabb a biohasznosulás szintje. Folyékony, lágy gél és kapszulás formában egyaránt elérhető. A liposzómás Glutathione egy gyulladáscsökkentő hatással rendelkező készítmény. Számos esetben célszerű szedni, például különféle fertőzések ellen, az idegrendszer támogatása céljából vagy a rosszindulatú folyamatok prevenciójában. Bővebb információkat a supremepharmatech.hu weboldalon tudhatsz meg!