A megbízható kerékpár zár nem luxus

A kerékpár zár ár/érték aránya kedvezően alakul. Azonban az újévi kiárusítások nélkül is elérhető összegben találjuk meg a legjobb és legpraktikusabb megoldás arra, hogy a megakadályozzuk a lopást. Az U-lakat és a láncos zár mellett a két típus keveredéséből létrejövő kombináció is népszerű és biztonságos. El kell felejteni a sodronylakatot, a kábelzárat, és a görgős zár is legfeljebb csak megnyújtja az eltávolítás idejét. Sem a biciklitároló, sem egy lépcsőház, de a beugrok-egy-perce szokásos gyorsaság sem védi meg a kétkerekűt, ha mégis a régi és olcsó típusokat választjuk. Pedig a jó kerékpár zár már nem luxus!

Nem az ár dönt

Nem túlzás, ha a jármű értékének minimum 10%-át ott hagyjuk a kerékpár zár kereskedőknél – vagy még többet is. Ez nemcsak a színvonalas, extra kiegészítős vagy valóban drága alkatrészekből összeállított kétkerekűekre vonatkozik. A kerékpár maffia könnyen kihasználja a rejtettebb terepeket, de éjszaka különösen veszélyes az utcán, vagy akár a lakás bejáratánál is tárolni a biciklit. Az U-lakatok és láncos zárak erős kialakítása azonban hatékonyan véd. Több méretben is elérhető a kerékpár zár. A különféle kialakítású lakatok között mindenki megtalálja a kerékpárjához leginkább illőt, és mindezt jó áron!

Látható helyen hagyjuk a kerékpárt

Ma már az sem gond, ha egy viszonylag kisebb és könnyebb darabra vágyunk: sok esetben a jó anyagképzésű 10 mm-es vastagságok a 12 mm-es átmérőjűek hatékonyságával is felérnek. A minőséges kerékpár zár több szempontból is lopásbiztos, azonban a tolvajok számára mindig kihívás egy jó állapotban levő kerékpár. Ezért fényes nappal is egy forgalmas helyen érdemes leláncolni a biciklit.

A kerékpár-lakat.hu webshopban a legnépszerűbb darabok folyamatosan elérhetőek. A díjtalan házhoz szállítással a megfelelő kerékpár zár házhoz jön.