A Murder kiállítás 2013-ban is várja az érdeklődőket

Ha szeretne egy teljesen újszerű tárlattal találkozni, akkor ebben a Murder kiállítás 2013 tud Önnek is segíteni, hiszen olyan csodálatos és az egész világon egyedülálló kiállításról van szó, ami minden látogatót garantáltan magával ragad, mindenkire mély hatást gyakorol.

A Gyilkos Tárlat bemutatja minden idők leghíresebb gyilkosságait és az elkövető gyilkosokat is. Bár szörnyű és borzalmas témáról van szó, de ezekről a rémes vérengzésekről egyszerűen nem szabad megfeledkezni, nem merülhetnek feledésbe, muszáj hogy tanuljanak belőle az emberek. A rémes valóság vérrel írt történelmét mutatjuk be a látogatók számára nem kevesebb, mint ezer négyzetméteren, huszonegy szobán és kilencven percen át.

A kiállítás 2013 által többek között megismerhetik a látogatók a gyönyörű és örökké fiatal, a szűz lányok vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, a Ku Klux Klán feledhetetlen vérengzését, a horror filmek főszereplőjét, Hasfelmetsző Jacket vagy éppen a gengszterek hősét, Al Caponét. Mivel adottak a korhű jelmezek és mivel minden apró részletre különösen ügyeltek a kiállítás tervezői, illetve szervezői, így úgy érezhetik magukat a részt vevők, mintha egy egészen más világba csöppentek volna, mintha rémségekkel teli időutazáson vennének részt.

A Murder – A Gyilkos Tárlat hazánkban még soha nem látott technológiai megoldásokat alkalmaz, melyet magas szintű művészeti alkotásokkal ötvöz. A speciális effektek minden érzékre ható, interaktív és magával ragadó élménnyé varázsolják a páratlan kiállítás 2013 bemutatót.

A Murder kiállítás 2013-ban is várja Budapesten a tisztelt látogatókat a Vörösmarty téren, az Üvegpalotában minden héten keddtől vasárnapig. Rendeljen Ön is internetes oldalunkon online jegyet minden idők egyik legkülönlegesebb kiállítására!

Forrás: Kiállítás 2013