A plasztikai sebészet csodái

A plasztikai sebészet hallatán a legtöbb embernek a mellnagyobbítás jut az eszébe, ám számos olyan területe létezik még a plasztikai sebészetnek, mellyel szebbé varázsolhatjuk magunkat. Olyan ágai léteznek, melyeken a rendszeres mozgás, tornázás sem segít.

A plasztikai sebészet azonban megoldást jelenthet az olyan testrészeinkre, melyeken mi magunk nem tudunk változtatni. Ilyen lehet az elálló fül, a kicsi száj vagy éppen az arcfeltöltés. Ez utóbbi megoldható saját zsírral, így anélkül lehet nagyobb szája, hogy idegen anyag kerülne a szervezetébe. Az eljárás nem vesz hosszú időt igénybe, csupán 1-1,5 órás beavatkozást igényel. Ha nem szeretné ezt megismételni időközönként, akkor választhatja a PermaLip ajakimplantátumot. Nagy előnye, hogy nem szívódik fel, és bármikor eltávolítható. Az amerikai prémium minőségű PermaLip szintén a plasztikai sebészet eljárással ültethető be.

A szemhéjplasztika is a plasztikai sebészet eljárás részét képezi. Ennek a műtétnek az elvégzése előtt egyeztetni kell az orvossal, hogy mit javasol pontosan: felső, illetve alsó szemhéjplasztikát. Emellett ide tartozik még a fülplasztika is, melyeket főként azok szoktak igénybe venni, akiknek elálló a fülük vagy úgynevezett denevér fülük van. A fül mérete és formája befolyásolja az arcunk összképét, így valóban érdemes lehet egy fülplasztikai műtéten elgondolkodni, ha nem vagyunk elégedettek vele.

Természetesen napjainkban a plasztikai sebészet még számos csodája vehető igénybe úgy, mint az arcemelés, a benőtt köröm és körömágy plasztika, a visszérkezelés, az intim plasztika, valamint a G-pont feltöltés.

Amennyiben érdekelné valamelyik plasztikai sebészeti beavatkozás, látogasson el a Körúti Orvosi Centrum honlapjára, a www.korutiorvosicentrum.hu, ahol akár azonnal is jelentkezhet egy előzetes megbeszélésre, de bővebben is olvashat a témában.