A prosztatarák egy rosszindulatú daganatos megbetegedés

Vannak bizonyos betegségek, amelyek kizárólag nőknél, vagy éppen férfiaknál fordulnak elő. Lényegtelen, hogy milyen betegségről van szó a kezelés mindennél fontosabb. A jól felszerelt szakrendelőknek, valamint a szakképzett orvosoknak köszönhetően az időben észlelt betegségek kezelése könnyű és egyszerű.

A prosztatarák egy rosszindulatú daganatos megbetegedés, mely egyre több férfit érint. A betegségről tudni kell, hogy nincsenek jellegzetes tünetei, ezért lényegesen fontos rendszeresen részt venni a szűrővizsgálatokon. A kutatások során kiderült, hogy a betegség kialakulását elősegíti a növekvő életkor, családi halmozódás, valamint a rassz. A prosztatarák tünetei szinte azonosak a prosztatagyulladással és a jóindulatú prosztata megnagyobbodással. Ha bármilyen nem mindennapi tünetet észlel, akkor forduljon mihamarabb urológushoz, mert, ha időben elkezdődik a kezelés, akkor teljes mértékben gyógyítható a betegség. A prosztatarák szűrés során a szakemberek egy tapintásos vizsgálatot is elvégeznek.

Látogasson el ön is a www.belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra, ha a prosztatarák nevű megbetegedésről még több hasznos és fontos információt szeretne megtudni. A Budapesten található Belvárosi Orvosi Centrumban található urológusok tapasztaltak és megbízhatóak, ezért bátran forduljon hozzájuk betegségével. A felmerülő kérdéseire választ kaphat, ha tárcsázza a +36 30 870-74-27 telefonszámot, vagy ha üzenetet ír az info@boc.hu e-mail címre. Az elérhetőségen keresztül bármikor időpontot kérhet a szakembereinktől. Intézetünk a páciensek számára ingyenes parkolást biztosít. Garantált, hogy orvosaink munkájával maximálisan meg lesz elégedve, mivel minden tőlük telhetőt megtesznek önért.