A terhességi kalkulátor megmutatja, amire kíváncsi

Bizonyára ön is a terhesség első szakaszában szeretné megtudni, hogy mikorra várható a szülés időpontja. Legújabban megjelent a terhességi kalkulátor, amely pillanatok alatt válaszol arra a kérdésre, amely leginkább foglalkoztatja a babát váró nőket, családokat. A programok többsége teljesen ingyen használható, de a megbízhatóságot szem előtt kell tartani.

A terhességi kalkulátor megmutatja szülés pontos idejét, ha tudja, hogy mikor volt a legutolsó menstruációja, valamint, hogy a ciklus, azaz a két menzesz közötti időszak hány napból szokott állni. A kalkulátor legelőször kiszámítja, hogy mikor ment végbe a peteérés, és ezután meghatározza a szülés időpontját. Természetesen azt is megtudja, hogy hányadik hétben jár éppen, milyen tünetekre kell ezekben a napokban számítania. A szakemberek nem győzik elégszer elismételni, hogy csak a megbízható terhesség kalkulátorokat szabad használni, mert a csalódás ilyen helyzetben fájó és bosszantó tud lenni. A kalkulátor eredményeit ajánlott az orvosnak is megmutatni, hogy ezt követően tanácsokkal lássa el önt.

A terhességi kalkulátor könnyen és egyszerűen használható, ha ellátogat a www.foglaljorvost.hu weboldalra. A nők örömmel és elégedetten használták ezt a programot, mert tudják, hogy itt valós és megbízható eredményeket kapnak. Ha a kalkulátor használatával kapcsolatban kérdései merültek fel, akkor mihamarabb tárcsázza a +36 1 700-1491 telefonszámot, vagy írjon üzentet az office@foglaljorvost.hu e-mail címre, és munkatársaink örömmel válaszolnak. Ha még nem találta meg a megfelelő szülész-nőgyógyász orvost, akkor a fentebb említett elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk önnek a probléma megoldásában.