Ágykeretek széles választékban

A mai rohanó világban kell egy hely, ahol nyugodtan álomra hajthatjuk fejünket és kipihenhetjük az egész napos stresszt és hajtást. Ehhez azonban elengedhetetlenül fontos egy olyan ágykeret, melyre a matrac kerül.

Ágykeret széles választékban az agyak-boltja.hu webáruházban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vásárlók egyre tudatosabbak otthonukkal kapcsolatban, így az sem mindegy, hogy milyen ágykeret szolgál majd az alvás színteréül. Van, aki a klasszikusra szavaz, más szeretné, ha díszesebb lenne az ágykeret, mint a megszokott. Az igények változnak és a gyártók ehhez igazodnak. Van, aki inkább a kényelmi részét nézi, van, aki viszont úgy van vele, hogy ha lúd, akkor legyen kövér, vagyis, ha már veszünk egy ágykeretet, akkor az ne a legpuritánabb legyen, hanem nézzen ki jól, hisz ágykeretet általában nem rövid időre, hanem évekre szoktunk vásárolni. A praktikum az leginkább az ágynemű tartóban rejlik, hisz sokan nem a szekrénybe zsúfolva akarják ezt tárolni, hanem az ágyneműtartóban, ahonnan könnyen elővehető.

Ágykeret
Ágykeret

További praktikum, ha például kisgyermekünknek a magasított ágykeretet választjuk, hogy ne essen le az ágyról. Érdemes olyat választani, amit idővel le lehet szerelni, mivel így egy bizonyos idő után nem kell új, „nagyfiús” vagy „nagylányos” ágykeretre váltani, mivel a magasított keretet csak le kell szerelni. Attól függően, hogy mekkora szobában helyezzük el az ágykeretet, úgy érdemes a lábvég magasságát megválasztani. Egy pici szobában célszerű alacsony lábvéget választani, így az ágy minden oldalról megközelíthető lesz. Ha az ágykeret választást kihúzható kanapéval szeretnéd megoldani, azt nem javasoljuk, ezek inkább átmeneti megoldásnak jók, ezt a gyártók sem javasolják.