Alvás segítő készítmények!

A jó éjszakai alvás hihetetlenül fontos az egészségének. Valójában ugyanolyan fontos, mint az egészséges táplálkozás és a testmozgás. Sajnos sok minden zavarhatja a természetes alvási ciklusokat. Az emberek most kevesebbet alszanak, mint a múltban, és az alvás minősége is csökkent.

Alvás segítő elérhető igen jó áron, ezért nézzen be hozzánk a nottevit.hu weboldalra, és megtekintheti alvás segítő csomagjainkat többek között a Nottevit Beauty Sleep csomagot, ami tartalmaz valerianat, golgotavirágot, komlótobozt, biotint, valamint C-vitamint is. A rövid alvásidővel rendelkezők általában sokkal súlyosabbak, mint azok, akik megfelelő mennyiséget alszanak. Valójában a rövid alvási időtartam az elhízás egyik legerősebb kockázati tényezője. Egy átfogó tanulmányban a rövid alvásidővel rendelkező gyermekek 89% -ánál és 55% -ánál nagyobb valószínűséggel alakult ki elhízás. Az alvás súlygyarapodásra gyakorolt hatását számos tényező közvetíti, beleértve a hormonokat és a testmozgást.

A tanulmányok azt mutatják, hogy az alváshiánnyal élők étvágya nagyobb, és több kalóriát fogyasztanak. Az alváshiány megzavarja az étvágyhormonok napi ingadozásait, és azt állítják, hogy rossz étvágyszabályzást okoznak. Ez magában foglalja a ghrelin, az étvágyat serkentő hormon magasabb szintjét, valamint a leptin, az étvágycsökkentő hormon csökkent szintjét. Az alvás szabályozásában viszont segítenek a Nottevit csomagok, amelyek prémium minőségű összetevőkből állnak, 8 értékes bőrtápláló összevetőt tartalmaznak, valamint stresszoldó és pihentető anyagokat is tartalmaznak így megéri kipróbálni ezeket az alvás segítése érdekében. Bővebben ezekről a nottevit.hu weboldalon olvashat, és itt megtekintheti a Nottevit csomagok árait, valamint illusztrációit is.