AudioQuest kábelek

A házimozi és a sztereó rendszerek összeállítása során kiemelt figyelmet kell fordítanunk a megfelelő összekötő kábelek használatára. Épp ez az a terület, ami a legkevesebb figyelmet kapja, holott egy gyenge képességű kábel alapjaiban teszi tönkre a kép- és hangminőséget. Ha nem megfelelő a kábelezés, a legerősebb és legmodernebb rendszertől sem várhatunk tökéletes minőséget. Az AudioQuest termékeivel azonban megszabadulhatunk ettől a gondtól.

Az AudioQuest kábelek minőségét elsősorban a felhasznált anyagok biztosítják; a magam minőségű és tisztaságú vezető és szigetelőanyagok a piac legjobb termékeivé emelik ezeket a kábeleket. Ma az AudioQuest kínálatában minden megtalálható, amire szükség lehet a különböző eszközök adatátvitelének biztosításához; rendelkezésre állnak a legegyszerűbb, de jó minőségű kábelek és a legmagasabb technológiai szinteknek megfelelő megoldások is. Legyen szó akármilyen eszközről és akármilyen csatlakozóról, az AudioQuest biztosan kínál megfelelő megoldást.

Az AudioQuest termékeinek nagyszerűsége abban rejlik, hogy minden egyes feladathoz a tökéletes vezetési technológiát alkalmazzák, így akármilyen igényről is legyen szó, a jelátvitel optimális lesz. Szánjunk rá néhány percet és vizsgáljuk meg a hi-fi vagy a házimozi rendszerünk jelenlegi kábelezését. Ha nem megfelelő minőségű felszereléssel történik a jelek átvitele, a kép- és hangminőségben jelentős romlás következik be. Ennek mindig legyünk tudatában és válasszunk olyan megoldást, ami szavatolja a tökéletes minőséget! Ugyanez érvényes az új rendszerek vásárlása esetén is; ne kössünk kompromisszumot, egy több százezres rendszer esetében ne azt a néhány ezret próbáljuk megspórolni, ami alapjaiban a kép- és hangminőség romlásához vezet.