Autó tartós bérlet a Rentasystem vállalatnál

Napjainkban már elképzelhetetlen az élet autók nélkül. Mindannyian tudjuk, hogy egy autóhoz különféle papírok is kellenek. Manapság ha autót vásárolunk, akkor többféle megoldás közül választhatunk ilyen például a tartós bérlet is, amelyről az alábbiakban lesz szó.

Autó tartós bérlet a Rentasystem vállalatnál. A cég már több éve működik sikeresen hazánkban és alapítója egy újszerű filozófiát hozott az integrált eszközfinanszírozás területén. Az autó tartós bérlet, tulajdonképpen a komplex mobilitási szolgáltatása keretében megvásárolja a kívánt gépjárművet, majd bérbe adja. Az autó tartós bérlet, vagyis az operatív lízing esetén a bérbeadó az elfoglalt vállalkozók számára igen hasznos kényelmi szolgáltatásokat is nyújt. Ezeknek a szolgáltatásoknak az ideje maximum hatvan, de leginkább 36-48 hónapos futamidő mellett, fix havi díjjal és áfavisszaigénylési lehetőséggel. A hónapra szóló bérleti díjban minden költség benne van, mint például teljesítményadó, biztosítások, cégautóadó, gumicsere, kötelező szervizelés és járművédelem. Ez azért jó, mert így az ügyfélnek nem kell ezeknek a befizetésével, ügyintézésével foglalkoznia.

Egy újabb előny a tartós bérlet esetén, hogy nem kell jelentős pénzügyi erőforrásokat lekötni. Eközben pedig a bérelt eszközök azonnal értékeket termelnek. A bank által maximálisan adható hitelösszeg, a vállalkozás hitelkerete sem csökken és visszaigényelhető az áfa is. Újabb pozitívumként hozható fel, hogy a hitelbírálati folyamat gyorsabb és sokkal egyszerűbb és kevésbé kötött. Nem szükséges például az ingatlanjelzálog bevonása sem. Látogasson el Ön is a rentasystem.hu internetes oldalra és tudjon meg minél többet a témával kapcsolatosan. Kérdés esetén hívja a 06 1 585 8000-ás telefonszámot, vagy írjon emailt az info@rentasystem.hu email címre.