Autóklímát szeretne? Mi segítünk!

A klíma korábban a luxus autókban volt jelen, ma már szinte minden autóban megtalálható, amelyikben nincs abba pedig akár utólag is beépíthető. Sokan nem tudják, hogy a klíma szárítja is az utasteret így ajánlott a sok folyadék fogyasztása használat közben, valamint az sem elterjedt a klíma használók körében, hogy mint minden berendezést ezt is érdemes rendszeres karbantartás alá vetni.

Mi az, ahova  ami cégünk vállalja ezeknek a szerkezeteknek a telepítését, természetesen nem csak a beépítéssel foglalkozunk, hanem a különböző szervizes problémákkal is, mint a töltés, vagy a javítás. Az autóklíma rendszerek minimális alkalommal, évente kell vizsgáltatni, ezt a majdnem zárt rendszerben áramló gáz miatt ajánlják a szakemberek számunkra. Figyeljünk oda az utastér levegőjére is, amit a klímában lévő pollenszűrük szőrnek meg számunkra. Ennek a szűrőnek is érdemes a tisztítása és a rendszeres karbantartása.

Amennyiben minket bíz meg a rendszer karbantartásával, kiváló munkával háláljuk meg azt. Hogyan érdemes neki állni egy autó klíma tisztításának? Mindenképpen a megfelelő szervizben csináltassuk azt meg, lehetséges már az ózonos tisztítás is, ami minden baktériumot kiírt nem csak a lamellák, és a belső szűrök, valamint a klíma rendszerén keresztül, hanem az utastérben is megteszi kellő hatását. A másik a habos tisztítás, ami annyit jelent, hogy a rendszerbe habot injektálunk, és ezt keringtetjük, ami folyadékká alakul és tisztítja ki azt teljesen. Ha tökéletességre törekszünk válasszuk mindkét módszert, ami valójában teszi hatásossá az egész autó sterilizálását. Ön döntött már a tisztítást illetően?