Automata öntözőrendszer a mesés kert érdekében!

Annak érdekében, hogy a kert, a növények, a gyep locsolása többé Önnek se jelentsen gondot, de a kert olyan csodás és színpompás legyen, mint még soha egyetlen percnyi fáradozás nélkül, anélkül, hogy folyton ügyelnie kellene az öntözésre és annak időtartamára, meg kell ismernie az automata öntözőrendszer minden előnyét, mely garantáltan leveszi a lábáról!

A cégünk által forgalmazott rendkívül jó minőségű és felépítésű automata öntözőrendszer egy viszonylag egyszerű kialakítású szerkezet, mely megbízható működésével igazi kényelmet nyújt, hiszen garantálja a teljesen önállóan működni képes vízpótlást egész udvarában. Ez viszont még nem minden, ugyanis fontos megemlíteni, hogy egy profi rendszer, nem csak a szép kert, de még az egészséges környezet érdekében is tud tenni, mivel javítja környezetében a mikroklímát, továbbá lemossa a port a növényekről, ami segítségével viszont csökkenti az allergia feltételeit is.

Automata öntözőrendszer
Automata öntözőrendszer

Az automata öntözőrendszer által nem kell többé fáradoznia, az leveszi a válláról a mindennapi locsolás teendőjét, azaz ha igazán szép kertet szeretne, akkor csak üzemelje be a rendszert naponta egy vagy két órára és ezzel el is van intézve minden Önre háruló feladat az öntözés kapcsán. Automata üzemmódban ugyanis a vezérlő egység magától elindítja az esőztetést a beállított időben, ami által pontosan oda és annyi vizet juttat, amennyire épp szükség van. Amennyiben komolyabb automata öntözőrendszereinket választja, akkor élvezheti azok teljes kényelmét, hiszen ezen rendszerek figyelembe veszik még a napsütés mennyiségét, a fagy, illetve a nagy szél érzékelését is.

Válassza Ön is a legjobb megoldást, az igazi minőséget, a színvonalat képviselő, pofi módon telepített Nelson, Hunter, Toro és Ranbird öntözőrendszerek egyikét, melyekre cégünk két év teljes körű garanciát is vállal! Keresse fel honlapunkat még ma és kérjen ajánlatot már most!