Axn-csatorna műsora

Az AXN a Sonx Entertainment csatornája, amely érdekes sorozatokkal és filmekkel várja a nézőket. Az AXN-en olyan sorozatokat tekinthet meg, mint például a Gyilkos Elmék.

Axn teljes heti műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon, ezért érdemes ide látogatni, ha ön is többet tudna meg a műsorokról és megtekintené kedvenc sorozatainak a kezdési időpontjait. A Gyilkos Elmék egy amerikaibűnügyi dráma televíziós sorozat, amelyet Jeff Davis készített.  A sorozat premierje a CBS-en 2005. szeptember 22-én volt, és 2020. február 19-én zárult le. Ez a sorozat egy olyan bűnözői profilosok csoportját követi nyomon, akik az FBI-nál a Viselkedéselemző Egység (BAU) tagjaként dolgoznak, viselkedésanalízissel és profilalkotással foglalkoznak a bűncselekmények kivizsgálására és ezáltal megtalálják az elkövetőket. A sorozata csapat történetét meséli el, amikor különféle ügyeket dolgoznak fel, és személyes küzdelmeiket próbálják megoldani. Amikor a sorozat 2005 szeptemberében bemutatkozott, az FBI ügynökei Jason Gideon (Mandy Patinkin), Aaron Hotchner (Thomas Gibson), Elle Greenaway (Lola Glaudini), Derek Morgan (Shemar Moore), Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), Jennifer ” JJ „Jareau (AJ Cook) és Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) voltak.

Az 1. évadban Garcia nem volt főszereplő, inkább visszatérő szerepet játszott, bár az ötödik epizód kivételével az egész évadban megjelent. Glaudini a 2. évadban elhagyta a sorozatot, hogy visszatérjen New Yorkba; Paget Brewster váltotta Emily Prentiss szerepében. Patinkin a 3. évad elején távozott a sorozatból, mivel a sorozat tartalma zavarta. Joe Mantegna váltotta David Rossi néven, aki egy bestseller szerző és az FBI ügynöke, aki régen visszavonult. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról és kíváncsi rá, mikor nézheti meg, keresse fel a musor.tv-t.