Barkács gépek óriási kínálata online

A kompresszorok a rendszer összes berendezéséhez biztosítják a levegő áramlását. A légkompresszorok két fázisban működnek: a kompressziós és a kioldási műveletekben. Kétféle kompresszor létezik, pozitív elmozdulású és dinamikus (más néven centrifugális). A kompresszor légmennyiségének leadási sebességét köbméter/perc (cfm) értékkel jegyzik.

Barkács gépek, köztük a legjobb minőségi légkompresszorok elérhetőek a citidepo.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja teljes kínálatunkat. Mivel a légköri nyomás szerepet játszik abban, hogy milyen gyorsan mozog a levegő a hengerbe, a kompresszor a légköri nyomástól függően változik. A pozitív térfogatú kompresszorok levegőt vesznek fel, és a nyomás növelése érdekében mechanikusan csökkentik a levegő által elfoglalt helyet. A dinamikus kompresszorok a forgó járókerekek mechanikus hatását alkalmazzák a nyomás továbbítására a levegőbe. A pozitív térfogatú kompresszorokat tovább lehet osztani rotációs és dugattyús típusokra. A forgócsavaros kompresszorokban a szűrt levegő bejut a levegő végén lévő nyílásba, ahol a rotorok kioldódnak.

A levegő csapdába esik a rotorok és a levegővég ház között. Ez a hely csökken, mivel a rotorok átterjednek a levegő végének ellentétes oldalán. Így a levegő összenyomódik és a kifolyó nyílásba kerül. A házba befecskendezett hűtőfolyadék összekeveredik a levegővel, hogy lezárja, kenje és eltávolítsa a préseléssel keletkező hőt. Ez a folyadék vékony filmet képez a rotorok között, amely gyakorlatilag kiküszöböli a fém-fém érintkezést és kopást. A folyadékot elválasztjuk a sűrített levegőtől, lehűtjük, leszűrjük és visszavezetjük az injekciós pontba. A sűrített levegő áthalad egy utóhűtőn, hogy csökkentse a hőmérsékletét, és készen áll a légkezelő berendezésre. További információkért és rendelésért nézzen be a citidepo.hu-ra.