Base and top gel a legjobb minőségben

A géllakk fedőréteg és az alaplakk hasonlónak tűnnek, kivéve, hogy eltérő címkével ellátott üvegekben vannak. Ezért amikor az emberek kifogynak az egyikből vagy a másikból, elgondolkodnak azon, hogy használhatnak-e fedőlakkot alaplakként vagy fordítva.

Base and top gel rendelhető a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és megtekintheti a teljes base and top gel kínálatot a legjobb termékekkel. A géllakk alaplakkot úgy alakították ki, hogy átmenetet biztosítson a természetes körömlemez és a gél lakk színe között. Úgy működik, mint egy kétoldalas szalag. A gél lakk fedőlakkot úgy alakították ki, hogy tükörszerű fényt adjon és védje az alatta lévő színt. Tömítőként működik. Ez a két termék szerkezetileg és funkcionálisan különbözik egymástól, és nem cserélhetők fel egymással. A normál alaplakkhoz és fedőlakkhoz hasonlóan a gél alaplakk is hidat képez a természetes körömfelület és a zselés színű lakk között. Úgy van kialakítva, hogy jobban tapadjon a köröm felületéhez, mint a színes lakk. Másrészt a gél fedőlakk célja, hogy lezárja a géles színű lakkot, és tükörszerű fényt adjon, ezért kiváló karcállóságot biztosít. A hosszan tartó zselés manikűrhöz fedőlakkra és alaplakkra is szükség van.

Ezekkel a jellegzetes alkalmazási különbségekkel, ha a zselés fedőlakkot alaplakkra cseréli, vagy fordítva, megváltoztatja a céljukat, és a zselés manikűr nem fog kitartani a kéthetes normál időtartamig, vagy egyáltalán nem lesz fényes. Használhat gél alap- és fedőfestéket önmagában? Igen, használhat gél fedőréteget átlátszó géllakként. Nincs tiszta gél lakk. Ha csak tiszta géllakk megjelenést szeretne a körmén, a következőt teheti: Készítse elő a köröm felületét ugyanúgy, mint a színeket. Vigyen fel egy réteg gél alaplakkot, és 30 másodpercig hagyja kötődni. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a marilynails.hu weboldalra.