Biztonságos a HiSec ajtó?

Egyre elterjedtebbek a ”minőségi kínai” ajtók. Többszörösen megerősített zárszerkezetek, erősített váz, széles ajtó és még sok más fantasztikus tulajdonsággal vannak felruházva, mégis hamar meghibásodhatnak.

HiSec ajtó vásárlás után nem sokkal komoly problémák adhatnak. Amennyiben kíváncsi rá, tekintse meg weboldalunkat. Cégünk megbízható és tartalmas weboldala várja Önt, kattintson a www.hiseckinaiajtozar.hu oldalra. Itt minden hasznos információt megtalál az ajtókról és a különböző zárszerkezetekről. A HiSec ajtó, habár a kínai ajtók közül a legjobb és legmegbízhatóbb, könnyen meghibásodhat. Ez az ajtó mindenesetre sokkal jobb, mint a sima, kínai bejárati ajtók. Hazánkban egyre több lakástulajdonos dönt úgy, hogy ilyen típusú ajtókkal szerelik fel ingatlanjukat. A HiSec ajtó különlegessége, hogy két különálló zárszerkezettel van felszerelve. Ezek a zárszerkezetek erősített vázzal vannak gyártva és három különböző zárbetéttel vannak ellátva. A zárbetétek aszimmetrikusan eltoltak. 5-5 kulcs szükséges az alsó és a felső zárbetét kizárásához. Az ajtón biztonsági szempontból rendkívül lényeges, halszemoptikás kitekintő is van.

Ennek segítségével nem szükséges kinyitni az ajtót ahhoz, hogy megnézzük ki áll előtte. A HiSec ajtó kilincsgarnitúrája is rendkívül különleges. Szintén erősített vázzal rendelkezik, emellett ledes fények világítják meg. Választhat a kilincs-kilincs vagy a kilincs-gomb változatok között. Maga a HiSec ajtó színe lehet fehér, mogyoró barna, cseresznye színű vagy aranytölgy árnyalatú. Amennyiben az ajtók precízen vannak beszerelve, akkor életbe lép hő- és hangszigetelő tulajdonságuk. Az ajtók különböző alkatrészei meghibásodása esetén, bátran forduljon hozzánk. Ha meglévő ajtajához szeretne alkatrészeket vásárolni, akkor abban is segíthetünk Önnek. Kérdéseivel vagy probléma esetén forduljon segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz. Munkatársaink az év minden napján, a nap bármely szakaszában hívhatók a 06-20-3700-291 telefonszámon.