Borozz stílusosan!

A bort kétféleképp lehet inni, gyorsan, alig érezve az ízeket vagy minden kortyot kiélvezve, megva a módját. Ha Ön is az ízletes, alkoholos szőlő nedű szerelmese, akkor valószínűleg az utóbbi igaz. Ha nem csak stílusosan szeretné kortyolni a bort, hanem tárolás terén is a maximumot szeretné nyújtani, akkor válassza a Liebherr minőségi beépíthető borszekrényeit!

Beépíthető borszekrény minden borínyenc otthonába kötelező volna! A Liebherr márka messze földön híres hűtőszekrényeiről és fagyasztóiról, ugyanakkor a márka beépíthető borszekrényeiről is sem szabad elfeledkezni, ugyanis nem csupán praktikus, kiválóan funkcionáló berendezésekről van szó. A Liebherr beépíthető borszekrények rendkívül esztétikusak, így bármely otthonban megállják a helyüket. A márkához illően a borszekrények modern technológiával vannak ellátva, így minden behelyezett palack bor tökéletes hőmérsékletűre van hűtve. Legyen szó egy egyszerű családi vacsoráról, meghitt, romantikus együttlétről vagy baráti összejövetelről, nem árt, ha van otthon pár palack minőségi alkoholos szőlő nedű, mely tovább képes emelni a hangulatot. Érdemes tisztában lenni vele, hogy a hőmérsékletet a bor fajtája határozza meg. A vörösborokat ideális esetben 14 és 18 Celsius fok között szokás fogyasztani, míg a fehérborok 8 Celsius fokon a legoptimálisabbak. Ugyanakkor az idősebb borokat célszerűbb magasabb hőmérsékleten tárolni, illetve fogyasztani.

A habzóbort és a pezsgőt érdemes legalább nyolc Celsius fokon tárolni. A megfelelő hőmérsékletnek nagy szerepe van abban, hogy a borfogyasztás még élvezetesebb legyen. A Liebherr az egyik legjobb dolog, ami a borral történhet, ugyanis így megőrizhető a bor íze és színe. A bor esetében komoly biokémiai folyamatok indulhatnak el pusztán az ultraibolya fény hatására.