Cosmopolitan-Lingua – a külföldi nyelvek nagymestere!

„Ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy” – ugye Ön is gyakran hallotta ezt a mondást szüleitől és tanáraitól még gyermekkorában? Aztán ahogy teltek-múltak az évek, kénytelen volt belátni, hogy bizony igencsak sok igazság volt ebben a figyelmeztetésben, hiszen ha több nyelven is képesek vagyunk kommunikálni, azzal nemcsak hogy betekintést nyerhetünk számos különböző kultúrába, hanem nagymértékben javítjuk az esélyeinket a munkaerőpiacon!

A Cosmopolitan-Lingua éppen ezért foglalkozik külföldi nyelvek oktatásával. Vegyen részt valamelyik tanfolyamunkon és tanuljon meg angolul, németül, olaszul, spanyolul vagy akár franciául rekordidő alatt! A nálunk szerzett tudás kezdetben egy olyan szolid alapot nyújt a tanulóink számára, amelyre a későbbiekben is bármikor építhetnek szintén a mi segítségünkkel, de akár autodidakta módon is továbbfejleszthetik a már meglévő készségeiket. Az újonnan szerzett tudás magabiztosabbá és még értékesebbé teszi az embert. Akár Magyarország területén szeretne megpályázni egy jobb állást, akár már eldöntötte, hogy külföldön fog szerencsét próbálni, mindaz, amit nálunk megtanulhat kiváló, jó kedélyű tanáraink segítségével az oktatási intézményünkben biztosan segíti majd előrejutását az életben. A tudás valóban hatalom, mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint az, hogy manapság egyre több munkáltató várja el alkalmazottaitól, hogy egy vagy akár több idegen nyelven is tudjon beszélni, írni, olvasni. Az angol nyelvtudás már-már alapelvárásnak minősül szinte minden egyes munkahelyen, legyen szó akár valamilyen magasabb posztról egy cégen belül, akár egy pénztárosi munkakörről. Az angolon kívül persze a legkevésbé sem árt, ha más nyelveken is meg tudjuk értetni magunkat, az idegen nyelvek elsajátítása ugyanis folyamatosan edzésben tartja az agyunkat.

Jelentkezzen még időben kurzusainkra, hogy Önnek is kedveskedni tudjunk elképesztő akciós árainkkal! Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat, hiszen többek között ajándék szóbeli tréningünk is azt a célt szolgálja, hogy kitűnően érezze magát nálunk, miközben tudástárát bővíti napról napra. Ha netán kétségei lennének afelől, hogy nyelvtudása milyen szinten van nagyjából, akkor töltse ki bátran az online szintfelmérő tesztünket. Látogasson el honlapunkra, a cosmopolitan-lingua.hu-ra, ahol bővebb betekintést nyerhet cégünk munkásságába, az eddig elért eredményeinkbe, valamint mindig megtekintheti éppen aktuális akciónkat is! Cosmopolitan-Lingua – a nyelv és a lehetőség iskolája!