Előnyös-e a betegápolás otthon?

A felgyorsult világunkban egyre kevesebben vannak olyanok, akik el tudnák látni az idős szüleiket, illetve felügyelni is tudnák őket. A munkánk manapság olyan, hogy sokszor bizony haza is kell vinnünk, így akármennyire is szeretnénk, nem tudunk időt szakítani arra is, hogy idős és beteg szüleinket, illetve rokonainkat ápolni tudjuk.

A betegápolás otthon mégis megoldható, hiszen van már rá lehetőség, hogy távfelügyeletet kérjünk idős és beteg szüleink számára. Ugyan nem egy személy formájában, hanem egy készülék segítségével. A segélyhívó használata lehetővé teszi, hogy egy központba beérkezzen a hívás, amit a diszpécser azonnal továbbít. A legjobb pedig az, hogy a nap bármely szakában lehetősége van segítséget kérni.

A betegápolás otthon tehát úgy is megvalósítható, ha nem szeretnénk idegen embert a lakásunkba, az otthonunkba, viszont idős szüleinket nem szívesen helyeznénk el az idősek otthonába. A távfelügyeleti szolgáltatás viszont nagyon jó megoldásnak bizonyul, hiszen akár éjjel is megtörténnek az intézkedések, ha megnyomják a segélyhívó gombját.

A betegápolás otthon is egyszerűvé válik, ha az  Elektronika Vonala Vagyonvédelem céget bízzuk meg a gondozott felügyeletével. Az sem jelent számunkra problémát, ha nem érjük el a beteg hozzátartozóit, mert ebben az esetben a segítségnyújtó szolgálatot értesítjük. Szintén őket fogjuk értesíteni, ha a beteg nem képes a kommunikációra.

Amennyiben tehát nem szeretné, hogy idegenek gondoskodjanak az idős vagy esetleg beteg szüleiről, nagyszüleiről, viszont Önnek nem jutni rá elegendő ideje, akkor sem kell a betegápolásról otthon lemondania, hiszen az otthoni távfelügyelettel megoldható. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem vállalatunktól lehetősége van ilyen formában otthoni betegápolást kérni. Bővebb információkat találhat a lineelectronic.hu honlapon.