Emlékoldal a lapidaris.com weboldalon

Egy szertett személy elvesztése mindenkit megvisel. Az emlékek megmaradnak és ez tartja őket életben emlékezetünkben. Az emlékek felidézése jó érzéssel tölt el minket és tudjuk, hogy soha nem fogjuk azokat elfelejteni.

Az emlékoldal nem más mint, egy személyre szabott weboldal, amely lehetőséget kínál az elhunyt szeretteink emlékének megőrzésére. Ezek bármikor, bárki számára megtekinthetőek. Tulajdonképpen létrejön egy időbeliségtől, valamint földrajzi helyzettől függetlenül elhuny adatbázis, ahol a regisztrált és a feltöltött személynek egyedi, személyre szabott emlékoldala található meg. A elhunyt szerettünkkel közösen átélt élmények, ünnepek újra felidézik a közös emlékeket, ezáltal mindig tovább élhetnek bennünk a felejthetetlen élmények is. A Lapidaris lehetővé teszi azt, hogy bármikor, amikor az elvesztett személyre gondolunk, újra megelevenedjen lelki szemeink előtt. A Lapidaris rendszere két fő részre osztható: az elhunyt síremlékén elhelyezendő Lapidaris Kőből és az ehhez kapcsolt emlékoldalból, ami a lapidaris.com weboldalon érhető el.

Ahhoz, hogy igénybe lehessen venni a szolgáltatást, szükséges a Lapidaris Kő megvásárlása. Elegendő minden nyughelyhez egy kő, mivel ahhoz több, a sírhelyben örök nyugalomra helyezett elhunyt emlékoldala tartozhat. A Lapidaris Kő tartalmaz egy NFCchipet, ami vízálló és ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Az NFC kommunikációra alkalmas készülék, legyen az mobil vagy tablet, a Kőhöz érintve megnyílik az emlékoldal. Az emlékoldalra feltölthetők fotók a hozzátartozókról és sírhelyről, megadhatók adatok is. Látogasson el Ön is a lapidaris.com weboldalra és tudjon meg minél többet a témával kapcsolatosan. Ha kérdése van, írjon emailt az info@lapidaris.com email címre.