Érdekes téli jégvarázs játékot keresel?

Bizony, ha tél van, akkor jobban kedveljük a téliesebb játékokat is. A meleg szobából pedig nagyon is élvezhető, hogy ez csupán virtuális hó és hideg.

A jégvarázs játékok téli hangulatot tudnak varázsolni a meleg szobában is. A jegvarazs.ingyenjatekok.sk internetes oldalon pedig számtalan, aranyosabbnál aranyosabb ilyen játék közül válogathatunk kedvünkre, vagy kislányunk ízlésének megfelelően. A jégvarázs játékok között főként babákat, hercegnőket öltöztethet, vagy éppen ápolhat gyermeke, de a legviccesebb és legkedveltebb figura Olaf, a hóember.

Jégvarázs játék
Jégvarázs játék

A jégvarázs játékok közül kiemelkedik, hiszen nem hercegnő, vagy valamilyen trendi, divatos baba, hanem kimondottan a tél szimbóluma. Olaffal együtt énekelhetünk is úgy, mintha együtt karaokéznánk. A hóból készült emberke azt énekli el, hogy mennyire szeretné ő is élvezni a nyár örömeit barátaival, de nyilvánvalóan erre neki soha nem fog lehetősége nyílni, hiszen neki az a pusztulással lenne egyenlő. Ám mindennél jobban áhítozik az után, hogy barátaival lehessen a tengerparton. Olaf egyébként igen vicces figura, akinek csupán egy évszak adatott meg az élettől. Szinte egy egyszerű jégvarázs játéknak tűnhet, de valójában ennél mélyebb mondanivalója lehet a kis embernek, akinek az olvadással járó halála kikerülhetetlen.

A jegvarazs.ingyenjatekok.sk honlapon tehát az öltöztetős játékok téli formába bújtatott változataival találkozhatunk, illetve próbálhatjuk ki. Készíthetünk virtuális arcpakolást uborkával a szemre, vagy éppen frizurát készíthetünk a bálba Annának. Egy biztos, mindenki megtalálhatja kedvenc jégvarázs játékát, hiszen egy helyen vannak összegyűjtve a kategória legjobbjai, így nem kell órákon át böngészni az interneten kitűnő és izgalmas játékok után kutatva.