Esküvői ruhaszalon Budapest – Álomesküvő a legszebb ruhában

Az esküvő minden házasulandó pár életében az egyik legszebb esemény. Ahhoz, hogy minden tökéletes legyen meg kell találni azt a ruhát, melyben igazi hercegnőnek érezheti magát a menyasszony.

Esküvői ruhaszolon Budapest teljes kollekciója megtekinthető a www.gloriaszalon.hu weboldalára kattintva. A szalon több mint 80 éves fennállása bizonyítja, hogy mindig a magas minőség és az egyedi kivitel törekvése hajtott előre bennünket. A munkatársaink magas szakértelemmel rendelkeznek, így kiváló segítséget tudnak nyújtani a legideálisabb darab meg találására. A ruha az egyik legfontosabb dolog az esküvőn, ezért fontos, hogy kellő időt és energiát fektessünk a megtalálására. A szalonunkban előre egyeztetett időpont alapján zajlanak a ruhapróbák, melyek általában másfél órát vesznek igénybe. A ruhapróbákon érdemes fehér, illetve testszínű alsóneműben érkezni, ugyanis a színes melltartó sokszor zavaró lehet. Arra is érdemes odafigyelni, hogy pán nélküli, illetve levehető pánttal rendelkező melltartót viseljünk, hogy a topos modelleknél, ne legyen zavaró.

A menyasszony fontos, hogy olyan kísérettel érkezzen, akiknek add a véleményükre és tudja, hogy biztosan a legjobbat szeretnék a számára. A 2018-as kollekciónkban megtalálja KATY CORSO, MADELINE GARDNER, DOMINISS, LA SPOSA, SAN PATRICK, BIANCO EVENTO márka legszebb darabjait. Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az egyéni elképzelések megvalósítására is. A ruhák kölcsönzési árai nagyon eltérőek, 30.000-tól egészen 240.000 ezer Ft-ig terjednek. Amennyiben sikerült megtalálni a tökéletes ruhát, akkor ruha árával arányosan foglalót kell fizetni. A szalon az Erzsébet körúton 44-46-os házszám alatt található. Légkondicionált, 120 négyzetméteres helyiség, mely magas kényelmet biztosít a vásárlók részére.