Fedezze fel az igazi wellness élményt spa hotelünkben!

Ha igényes kikapcsolódásra vágyik, akkor szentendrei szállodánk a tökéletes választás az Ön számára is, hiszen a nagyszerű spa hotel egyszerre biztosítja a teljes pihenést és a városi kalandokat, melyek tökéletesen kiegészítik egymást egy utánozhatatlan wellness hétvége alatt is. A Bükkös Hotel ideális helyszín egy szerelmes hétvégére, egy felnőtteknek való spa pihenésre és feltöltődésre, sőt komoly üzleti meetingek számára is.

Budapest közelében, Szentendrén az első négy csillagos spa hotel egyedülálló wellness és spa szolgáltatásokat kínál, melyek által többek között adott a finnszauna, a szauna, az infraszauna, melyek segítik a méregtelenítést és a teljes ellazulást, adott a jégkása, a gőzkamra, a kényeztető masszázsok sokasága, és még egy fantasztikus jakuzzi is kényelmes pihenő ágyakkal.

Spa hotel Szentendrén
Spa hotel Szentendrén

A spa hotel fent említett wellness extráin felül természetesen élvezheti magát a környezetet is, avagy megéri ellátogatni Szentendrére. Szűkös, kis utcáinak hangulata rabul fogja ejteni, a kézműves világa elkápráztatja, kis kocsmái és éttermei egyedi élményt kínálnak, nem is beszélve az olyan kulturális lehetőségekről, mint a képtárak vagy a múzeumok, illetve a szentendrei Skanzen programjainak látogatása. Meneküljön hát el a hétköznapok rohanó szürkeségéből, a Bükkös Hotel várja, hogy feltöltse jó kedvvel, élménnyel, igazi lelkesedéssel!

Forduljon hozzánk bizalommal, tegye próbára az általunk kínált egyedülálló wellness szolgáltatásokat és élvezze a tökéletes kikapcsolódás minden egyes pillanatát! Honlapunkon, a www.bukkoshotel.hu internetes portálon képekben is megtekintheti az általunk kínált varázslatos hangulatot, egy kis betekintést nyerhet a spa hotel életébe, melynek saját maga is részese lehet pár napra. Fedezze fel kedvező csomag ajánlatainkat még ma!