Francia Polinézia, álomszép szigetek

Francia Polinézia egy álomszép hely, sokan a Maldív-szigeteknél is szebbnek mondják. Aki ide látogat nyaralni, az nagy valószínűleg élete legjobb nyaralási élményeit szerzi meg itt. Ha paradicsomi tájakra vágyik, akkor érdemes Francia Polinéziát választani.

Francia Polinézia túlzás nélkül az egyik legszebb hely a világon. Bár sokan a Maldív szigeteket vagy Hawaii-t emlegetik, mint meseszép szigeteket, azonban Francia Polinéziához olyan szigetek tartoznak, mint Bora Bora vagy Tahiti. Francia Polinéziára való utazáshoz a legmegfelelőbb időszak április és május között, valamint októberben. Ekkor nem tombol a hőség, a páratartalom is viszonylag alacsony, továbbá kevés eső esik. Persze, június és szeptember között is lehet utazni, ekkor azonban nagy turista tömegre kell számítani, így a szobák ára, valamint a repülőjegy árak is magasabbak. Francia Polinézia kapcsán talán a legszebb a tengervíz, amely leírhatatlanul gyönyörű. A türkízkék víz mindenkit elvarázsol. Aki egyszer eljut Francia Polinéziára, annak kötelező tevékenység a búvárkodás.

Lehetőség van cápákkal és rájákkal is úszni a nyílt óceánban, természetesen ezek veszélytelen állatok. A víz alatti élővilág elképesztően gyönyörű, így kár volna kihagyni. Aki inkább a szárazon maradna, annak a szigettúrák jelentenek hatalmas élményt. Az ilyen programok során a helyi kultúrával lehet megismerkedni. Aki életre szóló élményeket szeretne szerezni, annak mindenképp érdemes erre a varázslatos helyre ellátogatni. Ha Francia Polinézián szeretne eltölteni némi csodás időt, akkor érdemes ellátogatni az invia.hu weboldalra, ahol számtalan nagyszerű utazási ajánlatot tud megtekinteni, beleértve a csodás Francia Polinéziára szólókat is.