Géptároló beszerzése a lehető legjobb áron!

50 évvel ezelőtti alapítása óta a Richel Csoport műanyag burkolatú géptárolók széles választékát fejlesztette ki. A speciális, nagy szakítószilárdságú acélok 2007-es bevezetése óta nagy előrelépés történt mind az egy-alagutas modelljeink, mind a legösszetettebb többnyílású géptárolóink terén. Ezeket a műanyag géptárolókat úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak minden mezőgazdasági szakma, zöldségtermesztők, vetőmagtermesztők, fiatal növénytermesztők, kertészek és faiskolák igényeihez.

Géptároló rendelhető a gravetti.hu weboldalon, ezért ne habozzon, itt a helye nálunk ha ön is szívesen rendelne géptárolót. Mára kínálatunk legújabb tagja, a 16 méteres többnyílású géptároló a Richel mérnökei által vállalt kihívások szimbólumává vált, és a régóta fennálló vásárlóinkkal folytatott szoros agronómiai együttműködés eredménye. Professzionális munkánk során szerzett tapasztalatunk és elismert szakértelmünk a Richel Group-ot innovatív megoldások tervezőjévé teszik, amelyek minden professzionális géptárolói projekthez, műanyag géptárolóhoz igazodnak. Valódi technológiai részlegünk, valamint hidraulika, aerotechnika, elektromosság és klímaszabályozás területén dolgozó szakembereink a kezelési megoldások terén is szakértelmünket biztosítják. A Richel géptárolói az Ön terményéhez igazodó, nagy teljesítményű megoldások széles választékát kínálják. Ezek a géptárolók nagyok, robusztusak és gyorsan összeszerelhetők.

Az oldalsó és oromzati nyílások széles választékával rendelkeznek a jobb klímaszabályozás érdekében, az oldalakon pedig széles hézag van az optimális termőfelület és a gépekkel való könnyebb munka érdekében. A 8 méteres kerek alagút az első alagút a kínálatban, amely az OV90-et használja, amely fokozott szilárdságot biztosít az ívek közötti távolság optimalizálásával. Bi-alagút modell is van, amely ikerpárosítható. Amennyiben többet tudna meg ezekről és a kínálatról nézzen be a gravetti.hu weboldalra.