Gigamatrac Factory&Outlet

Számtalan helyen találkozunk olyan információkkal mely a helyes és megfelelően kiválasztott alvási környezet fontosságát hangsúlyozzák. Mivel közvetlen hatással van egészségünkre valóban nagyon fontos, hogy testünk fontos regenerációja egyedi individuális igényeinknek megfeleljen.A Gigamatrac Factory&Outlet üzlethálózat évtizedes szakmai tapasztalatokon építkezve azért jött létre, hogy egy teljesen új szemlélettel segítséget nyújtson az egyénre szabott megoldások kialakításában. A Gigamatrac F&O üzletek rendkívül felkészült tanácsadókkal Budapest több pontján áll a vásárlók rendelkezésére. A legnagyobb, legszélesebb termékválaszték az egészen egyedi igények felmerülése esetén is biztos megoldást nyújt. A Gigamatrac üzlethálózat saját gyártású, komoly klinikai gyakorlati fejlesztések és teszteléssel kialakított termékválasztéka mellett a világ vezető matracgyártó cégeit is képviseli. A svéd Hilding ANders Európa legnagyobb matracgyártó cége, olyan márkák előállítója mint a Jensen, Dunlopillo, Slumberland, Curem Eastborn stb…A kiváló minőségű Hilding matracok magyarországi forgalmazója a Gigamatrac Kft. A Hilding táskarugós és memory-foam matrac választéka egyedülálló minőséget és szakmai tapasztalatot reprezentál hazánkban. A nagy, vezető nemzetközi matracgyártó cégek közül megtalálható a Dunlopillo, A Tempur is. Ezeken kívül a Gigamatrac F&O üzleteiben kaphatóak a Best Dream, Per-Dormire, KOnfor illetve a tradícionális és kiválő minőségű Billerbeck termékcsalád is. A hazai márkák közül olyan egyedi és nemzetközileg is sikeres fejlesztések mint a SwissDream, Relaxx, Bodyform márkák illetve a nemzetközi kooperációban készülő Swisstech termékcsalád.

A Gigamatrac Factory&Outlet hálózat üzemelteti Budapest egyetlen Rottex bemutatótermét és márkaüzletét is. A Rottex a legismertebb és legrégebbi hazai matracgyártó cég kiváló ár/érték arányú termékválasztékával. Ezekben az üzletekben a hagyományos bonell rugós szerkezettől a táskarugós rendszereken át a hideghab, habrugós, latex illetve biomatracokon át a box-spring rendszerek rendkívül széles választéka áll rendelkezésre bármilyen egyedi módosítás lehetőségével.

A Gigamatrac Factory&Outlet a teljes körű szolgáltatás érdekében nem kizárólag matracokat forgalmaz, hanem saját gyártású és fejlesztésű keményfa ágykeretek rendkívül széles választékával kínál komplett alvási rendszereket azon vásárlók számára akik ezt igénylik. A bükk ágyak hihetetlenül tartósak, zajtalanok és hosszú éveken keresztül biztosítanak megfelelő keretet a kiválasztott matrac mellé,gyakorlatilag korlátlan szín és méretválaszték a kombinációk végtelen lehetőségeivel kiegészítve.

A Gigamatrac Factory&Outlet ágyválasztéka a saját gyártású bükk keményfa ágykereteken kívül tartalmazza a fenyő, ágynemútartós fenyő illetve kárpitos ágyak széles választékát is. Ezek a termékek nem kizárólag esztétikailag megfelelőek, választékuk és ár érték arányuk is kiemelkedő. Az ágyneműtartós fenyő ágykeretek a többi fa ágykerethez hasonlóan korlátlan szín és méretválasztékban rendelhetőek.

A Gigamatrac Factory&Outlet vevőközpontú szemlélete miatt magas minőségű kanapéválasztékot is biztosít. A kanapék mind teljes értékű fekhellyé alakíthatóak. A fekvőfelületük tökéletes orthopédikus ergonómiailag megfelelő alátámasztást garantálnak a gerincoszlop számára. Az összes kanapé ágyneműtartóval rendelkezik, ezért teljes értékű hálószobabútornak minősül. Ezek a kanapék tökéletesek vendégágyaknak is.

A Gigamatrac Factory&Outlet rendkívül magas szintű szakmai képzésben részesíti munkatársait. Rendkívül fontos az, hogy megfelelő tanácsadást nyújtsunk vásárlóink számára annak érdekében, hogy egyedi igényeiknek megfelelő matracot tudjanak választani. A matrac ágykeret vásárlás nagyfokú körültekintést igényel, hiszen rendkívül hosszú távú az egészségünkre, közérzetünkre közvetlen hatást jelentő termékről van szó. Az éjszakai pihenés alatt regenerálódik az idegrendszer, újul meg a bőr és még számtalan olyan élettani szempontból fontos folyamat játszódik le testünkben melyek mindegyike rendkívüli jelentőséggel ruházza fel a megfelelő alvási környezet kiválasztását.