Gravírozott cigaretta tartó jó áron

Ismer valakit, aki nem tud létezni szeretett cigarettái nélkül? Folyamatosan a táskájukban keresgélnek a csomagjaikért, majd pár perc után előhúzzák féltetett cigarettáikat egy összepréselt dobozból? Ha igen, itt az ideje beszerezni egy magas minőségű cigaretta tartót, amit csapatunk nagyon szívesen gravíroz is.

Cigaretta tartó rendelhető a gravirexpressz.hu weboldalon, tehát kattintson bátran weboldalunkra, ha ön is meg szeretné ismerni a gravírozott cigaretta tartó előnyeit, és meg szeretné tekinteni széles kínálatunkat. Szabja személyre ezt a kifinomult kiegészítőt kedvenc nikotinfüggőjének nevével, bármilyen betűtípussal. Adjon nekik valami elegánsat, amiben tarthatják a cigarettát, hogy ne kelljen mindig a gyűrött doboz után nyúlni. Ideális arra az esetre, hogy diszkréten egy vonalban tartsa őket, biztonságban a sérülésektől és könnyen hozzáférhetően, ha szükség van rájuk. Egy ilyen cigaretta tartó 20 darabot képes tartani, és elég karcsú ahhoz, hogy egy táskában vagy kabátzsebben elférjen, biztonságos csattal és két rugós karral, amelyek még teljes kapacitás mellett is stabilan tartanak. Ez a személyre szabott cigarettatartó biztonságosan és frissen tartja cigarettáit, és bármikor készen áll arra, hogy élvezze.

A gravirexpressz.hu weboldalon minden cigarettázót kiszolgálunk férfi és női cigarettadobozaink széles választékával. A férfi cigarettatartóktól a női cigarettatárcákig, mindent megtalál! Kifinomult tokokat kaphat nálunk értékes cigarettái védelmére, tokjaink a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Ezenkívül gravírozási lehetőségek állnak rendelkezésre a személyre szabott ajándékokhoz. Gravírozzon vagy nyomtasson egyedi üzenetet, ami csodálatos ajándék több alkalomra! Amennyiben többet szeretne megtudni rólunk, nézzen be hozzánk a gravirexpressz.hu-ra.