Ha biztonság, akkor Banktechsafe.hu

Manapság már nem tudhatjuk elég biztonságban magunkat és az értéktárgyainkat, hiszen a technika fejlődésével az illegális betolakodók technikái is ugyanúgy fejlődnek.

Http://banktechsafe.hu/ – páncélszekrény segítségünkre lehet abban, hogy az otthonunkban vagy az irodánkban a kisebb értéktárgyakat vagy fontos dokumentumokat biztonságban tudjuk. Hiszen sosem tudhatjuk, honnan leselkedik ránk a veszély. Annak érdekében, hogy elkerüljünk az ilyen jellegű kellemetlenségeket, és nem utolsó sorban anyagi károkat, a legjobb, ha egy megbízható páncélszekrényt alkalmazunk. A kínálatunkban megtalálja, az erős és masszív Wertheim és Trezortech páncélszekrényeket, melyek MABISZ minősítéssel rendelkeznek. A Wertheim Európa egyik legerősebb és legismertebb páncélszekrény gyártója. Folytonosan követve az innovációkat évről-évre erősebb és megbízhatóbb, de ugyanakkor könnyebb és ellenállóbb anyagból készülnek.

Amennyiben otthoni felhasználásra keresünk páncélszekrényt, akkor ajánlom figyelmébe az AM20-as modellt. A mérete teljesen optimális, nem túl nagy, de kellően megfelelő az otthoni használatra. Előnyei közé sorolhatjuk, hogy nemzetközi minősítéssel rendelkezik, és az E kategóriába sorolható. Amely azt jelenti, hogy 8 milliós értékhatárra biztosítható. Ám abban az estben, ha riasztóval látjuk el akkor ezt az összeget megduplázhatjuk, vagyis 16 millió is lehet. Amennyiben felkeltettünk az érdeklődést forduljon hozzánk bizalommal. Minden további információt megtalál a www.banktechsafe.hu honlapjára kattintva. További elérhetőségeink a + 36 1 204 66 42-es telefonszámon, illetve a safe@banktech.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a magas minőség garantált!