Ha lézervágás, akkor egyértelműen Melior Laser Kft.

Elismert vállalatunk, a Melior Laser Kft. egy olyan ipari termékeket gyártó és szolgáltató cég, mely főként lemezmegmunkálással és lemezalkatrész gyártással foglalkozik 2003-as megalakulása óta. Vállalkozásunk kiemelkedő szolgáltatási területe, melyen vezető szerepet töltünk be a hazai piacon, a csúcsminőségű és rendkívül precíz lézervágás.

Napjainkban az anyagmegmunkálások közül az ipari lézerek jelentősége egyre csak növekszik, így nem is csoda, hogy a lézervágás egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, ugyanis egy jó minőségű vágási felületet adó, rugalmas technológiáról van szó. A vállalatunk által alkalmazott technológia folyamán egy fókuszált lézersugár nagy teljesítmény-sűrűségének eredményeképp a különböző anyagok elolvadnak, majd elgőzölögnek.

Lézervágás
Lézervágás

Az általunk nyújtott lézervágás számos előnnyel rendelkezik más megmunkálásokkal szemben, így ha Önnek valóban megbízható és hibátlan munkára van szüksége, akkor nem is lehet kérdéses, hogy a Melior Laser Kft. mellett teszi le a voksát. A lézervágás főbb előnyei tehát a rendkívül rugalmas és gyors technológia, használata általa nincs szükség szerszámra vagy szerszámcserére, a vágási felület sorjamentes az anyagok vágható vastagsági tartományában, valamint mivel nagy energiasűrűségű vágási eljárásról van szó, kicsi a hőhatásövezet, így a vetemedés igazán csekély.

Összességében tehát, amit vállalatunk biztosítani tud tisztelt ügyfelei számára, a tökéletes megbízhatóság, a legjobb magyar és nemzetközi referenciák, a magas szintű minőségirányítási rendszer, kitűnő minőség, sorozatgyártásnál alacsony PPM, mindemellett mégis költséghatékony gyártás. Ha szeretne biztosra menni és a lézervágás érdekében a legjobb partnert keresi, a Melior Laser Kft. máris áll rendelkezésére!

Forrás: Lézervágás kiváló minőségben a Melior Laser Kft-től