Ha meghívó, akkor egyértelműen Amare!

Az Amare meghívói között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, vagy saját egyéniségére formálhatja azt, hogy valóban egyedi készítésű darab legyen, ami méltón képviseli a vendégsereg előtt az adott ünnepségen.

Bizonyára Önnek is fontos, hogy a meghívó egyedi, különleges legyen, ami méltón képviseli családja, barátai, rokonai előtt. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszünk benne, hogy olyan meghívót fog kézhez kapni, amivel tökéletesen elégedett lesz! Mivel grafikusként dolgozom, számomra különös jelentőséggel bírnak a kézzel készített dolgok. Ezért meghívóinkat mi magunk hozzuk létre, díszítjük, formáljuk megrendelőink elképzelései szerint. Minden darab elkészítését gondos tervezés, papírválasztás előzi meg. Legfőbb célunk a megrendelő maximális elégedettsége – legyen szó esküvői, ballagási, születésnapi meghívókról vagy a baba érkezéséről szóló értesítőről. Az ideális darab kitalálásához, elkészítéséhez egy személyes találkozó javaslunk, ekkor minden lényeges részletet egyeztetünk ügyfeleinkkel, megbeszéljük az elképzeléseket. Felvázolhatja az Ön által elképzelt színvilágot, stílust, hangulatot. Ezek után mi akár egy héten belül elkészítjük a megálmodott meghívót vagy értesítőt, ami méltó képviselője lesz az ünnepeltnek.

Keresse fel internetes oldalunkat bővebb információkért, elérhetőségeinken bármikor kapcsolatba léphet velünk személyes találkozót egyeztetni! Böngésszen, válogasson az elkészült meghívók sokaságából, merítsen új ötleteket, egészítse ki saját elképzeléseivel, hogy a végeredmény valóban tükrözze Önt!

Forrás: Meghívó

Vélemény, hozzászólás?