Ha színvonalas rendezvénytechnika, akkor csakis Nortyx!

Egy rendezvény akkor lehet sikeres, ha minden részlet a helyén van. A szervezés rendkívül fontos, de legalább ilyen fontos az is, hogy kitől szerezzük be például a hangosításhoz szükséges eszközöket. Felettébb kellemetlen tud lenni, ha a bemondó kiáll az emberek elé, de a mikrofon nem működik, ha megszólal a zene, de a hangszórók kellemetlen recsegést hallatnak. Ha biztosra akar menni, akkor a Nortyx a tökéletes választás!

Cégünk a rendezvénytechnika terén kiemelkedő szolgáltatásokat, prémium minőségű eszközöket szolgáltat, így ha megbízható technikai partnert keres rendezvénye lebonyolításához, többet nem akar amiatt aggódni, hogy kifogástalan lesz-e a hangzás és a hangerő, akkor nálunk a helye. Már több, mint egy évtizede biztosítunk magas szintű rendezvénytechnikát a térség rendezvényeihez, de utcabálokhoz, diszkókba, és élő koncertekhez, valamint céges vagy főiskolai rendezvényekhez is.

Ha a Nortyx mellett dönt biztos lehet benne, hogy magasan képzett technikai személyzet áll rendelkezésére, akik tapasztaltan oldják meg még a lehetetlennek vélt helyzeteket is. Professzionális technikai berendezéseinknél elsődleges szempont a megbízható működés, illetve a tiszta, kifogástalan hangzás. Cégünk fő profilja az élő koncertek, a sportesemények, a nagyobb létszámú bulik, bálok, és diszkók hangosítása, a teljes körű rendezvénytechnika biztosítása. A helyszín természetesen lehet szabad, vagy zárt, művelődési ház, vagy hangár.

Forduljon hozzánk, hiszen a Nortyx az Ön hangtechnikai, és fénytechnikai igényeit teljes egészében kiszolgálja, sőt tesszük mindezt saját tulajdonú berendezésekből! Biztos lehet abban, hogy amiben megállapodunk, azt be is tartjuk, a rendezvénytechnikai felszerelések garantáltan időben megérkeznek a helyszínre az ígért minőségben.