Hagyd a borítékot! Ajándékozz gravírozott nászajándékot!

Manapság szinte minden esküvőn borítékban pénzt ad a násznép az ifjú párnak. Ugyanakkor, ha valami sokkal eredetibbet szeretnél, amely szívhez szóló, akkor egyáltalán nem vagy könnyű helyzetben. Ha nem szeretnél egy újabb felesleges kacatot, semmit mondó ajándékot venni az ifjú párnak, akkor érdemes gravírozott nászajándékot vásárolni!

Gravírozott nászajándék olyan ajándék, amivel nem igazán lehet mellé lőni. Manapság nem szokás konyhai eszközöket, készülékeket vásárolni, a többség a borítékra esküszik, mivel azzal nem igazán lehet hibázni. Érthető, hiszen sok esetben az ifjú pár már jó ideje együtt él és rendelkezik minden olyan eszközzel és készülékkel, amelyre szüksége lehet. Semmi esetre se vásárolj a nászpárnak egy második mikrót vagy egy újabb vízforralót, ellenben egy személyre szóló gravírozott kristály borospohárral biztosan nem fogsz mellé nyúlni. A gravírozás szövegét te találod ki, mely lehet egy név vagy akár az esküvő dátuma. Egy biztos, egy ilyen pohárral örömmel koccint majd a pár az évfordulókon. Ha igazán ünnepi ajándékot szeretnél adni, akkor borospohár helyett választhatsz kristály pezsgőspohár szettet, melyet szintén gravírozással tehetsz igazán egyedivé.

Ha viszont szeretnéd, hogy az ifjú pár mindennap hasznát vegye az ajándékodnak, akkor érdemes egy duplafalú acél bögrét választani, mely a reggeli közös kávézás elengedhetetlen kelléke lehet. A gravírozás pedig még személyesebbé teszi, az ifjú pár évek múlva is felidézheti az esküvő legszebb pillanatait, miközben a kellemes feketét kortyolja a nászajándékból. Ha viszont egy maradandó dekort ajándékoznál, akkor érdemes a fotó üveglapot választani, melyet díszdobozban adhatsz át az ifjú párnak. Bővebb információkat a gravirexpressz.hu webáruházban találsz!