Hatásos WC duguláselhárítás

A mosdó eldugulását a WC eltömődése követi. A WC dugulása ugyanis a második leggyakoribb probléma a háztartásokban. Eltömődését több dolog is okozhatja. A legtöbb esetben a WC illatosító okozza a dugulást, mely már mélyebbre került. Az ételmaradékok is okozhatják, melyek a szagelzáró részben akadtak meg. Ezért, ha csak tehetjük, ne a WC-kagylót használjuk az ételmaradékok eltávolítására.

A gyömrői duguláselhárítással foglalkozó vízvezeték szerelők is többször találkoztak már a WC dugulásának okaként fennakadt étellel. Emellett a duguláselhárítás Gyömrő szakemberei a túlzott WC-papír használatát emelik ki az eltömődés okozójaként. Arra mindenképpen ügyeljünk, hogy megfelelő mennyiségű öblítővizet használjunk, így talán kevesebb esély van az eltömődésre. Abban az esetben, ha mégis eldugulna a WC-nk, kipróbálhatjuk a sokat emlegetett WC-pumpát.

A duguláselhárítás Gyömrő csapata is ezt a házi megoldást javasolja. Ilyen esetekben ugyanis nem sokat segít sem a vegyszer, sem a szódabikarbóna, vagy ennek keveréke más anyagokkal. Ha viszont nem szeretne a WC-pumpával vesződni, hívja a duguláselhárítás Gyömrő szerelőit, akik gyorsan megtalálják a dugulást kiváltó tényezőt, és elhárítják az eltömődést.