http://banktechsafe.hu/ – Magasfokú biztonsági intézkedések

Sajnos ma már olyan veszélyekre is fel kell, hogy készüljünk melyekre régebben rá se gondoltunk. Több szempontból érdemes megbiztosítani az értéktárgyainkat hiszen, sosem lehet tudni, hogy honnan fenyegeti veszély.

http://banktechsafe.hu/ weboldalára kattintva megtekintheti a teljes kínálatunkat. A Banktech Safe Kft. már több mint 20 éve a banktechnológiában vezető, világszerte ismert cégek első számú disztribútora. Magyarországon található bankok, pénzintézetek, irodaházak, szállodák technológiai és technikai segítséget nyújt azok beüzemelésében és szervízelésében. Mindig a felmérjük a kockázati szintet az adott helyszínen és ahhoz mérten alakítjuk ki integrált védelmi rendszereket. Ezek lehetnek vagyon és tűzvédelmi rendszerek, videokamerás és kártyás beléptető rendszerek, továbbá még számítógépes felügyeleti rendszereket foglal magába. A Banktech Safe szakemberei magas szakértelemmel rendelkeznek, továbbá nagy múltú nyugat-európai gyárak technikai hagyományait jól ismerve, a megrendelő igényekhez mérten akár kulcsrakész állapotban adják át az ügyfeleink elképzelésinek megvalósítását.

Vállalatunk kizárólag a MABISZ által minősített eszközöket és berendezési tárgyakat forgalmaz, melyek a legmagasabb műszaki színvonalnak megfelelő EUROSAFE, a német VDMA és az osztrák VSÖ szabványoknak felelnek meg. Kínálatunkat megtekintheti a Banktech Security pénzszállító bemutató termében, ahol az általunk forgalmazott bútorszéfek, páncélszekrények, pénzszámológépek és biztonsági berendezéseket talál. A bemutató terem nyitva tartása hétfőtől péntekig 8.15-16.30-ig. További információért forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz +36 (1) 204 66 42 telefonszámon.