https://musor.tv/ – az M4 sport műsora

A sportműsorok sokak számára fontosak, nem szeretnének semmilyen eseményről lemaradni, ezért nekik ajánljuk, hogy találjanak rá egy egyszerűen kezelhető műsorújságra. Ajánljuk weboldalunk meglátogatását mindazoknak, akik szeretik a sportot, és nem szeretnének semmilyen sporteseményről lemaradni.

https://musor.tv/ – M4 sport műsorai megtekintése gyorsan, egyszerűen és kényelmesen. Itt a műsorok mellé, rövid ismertetőt adunk, hogy az érdeklődők jobban megismerjék a várt műsort. Ez mellett feltüntettük még, egyes adások más időpontjait is, ami segíthet, hogy ha egy adott időben nem tudnának megnézni egy-egy eseményt, akkor egy másik napot, illetve időt választhassanak. Itt megtekinthetik a mai, vagyis a jelenlegi, reggeli, délelőtti, délutáni és esti tv-műsort, az 5 napos előrejelzést, valamint az eddigieket, amiről lemaradtak.

Weboldalunkon több mint 130csatorna online műsorújságát találja, melynek programját alaposan áttekintheti. Olvassa el műsorajánlónkat, ami segítségére lehet abban, hogy mit is nézhetne épp most, vagy például szombat este a TV-ben. A beállítások menüpont alatt, lehetősége van arra, hogy beállítsa azt az országot, ahol jelenleg tartózkodik, illetve az adott időzónát, így a műsorinformációkat, az Ön időzónájának megfelelően jelenítsük meg. Ez mellett a Google Naptárba felveheti a várt műsorokat, így a műsoremlékeztető bármely Google Naptárt olvasó programmal megtekinthető, ami egyben lehetővé teszi azt is, hogy akár az androidos telefonon futó naptárprogram segítségével, telefonunk jelezni tudja egy-egy műsor kezdetét. Az M4sport csatornán kívül a musor.tv oldalon, még egyéb TV műsorokat is megismerhet. Itt keresgélhet akár kategóriák szerint is, így például, ha Ön egy gyerek műsort keres, nem kell áttekintenie olyan TV adásokat is, amik Önt egyáltalán nem érdekelik.