Idelyn Beliema Effect – Gombás és bakteriális hüvelyfertőzés esetén egyaránt!

A nők nagy része élete során legalább egyszer találkozik hüvelyi fertőzéssel. A mai napig sokan hisznek a tévhitben, miszerint a hüvelyi fertőzés oka kizárólag a gomba lehet. Ez azonban nem teljesen igaz, ugyanis a hüvelyi fertőzések közel fele baktérium miatt alakul ki.

Idelyn – Úgy mondd házi módszerek segítségével nagyon nehéz megállapítani, hogy pontosan mi okozza a hüvelyi fertőzést. Egyrészt lehet gomba, de a bakteriális fertőzés is meglehetősen gyakori, sokszor az esetek feléért ez a felelős, továbbá ritkán ugyan, de az sem kizárt, hogy a kettő együtt fordul elő. Szerencsére nem kell szakértővé válni, sőt, nem is igazán kell megállapítani, hogy pontosan mi okozza a hüvelyi fertőzést. Ugyanis az Idelyn terméke, a Beliema Effect egy olyan orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz, mely egyaránt alkalmazható gombás és bakteriális fertőzések esetén is. Az Idelyn Beliema Effect kitűnő akár különféle kezelések kiegészítésére is, például antibiotikum vagy kemoterápia kezelés esetén is. Az Idelyn termékének köszönhetően megszűnik az égető, viszkető érzés és a hüvelyi folyás, kellemetlen szag is csökken.

Az Idelyn Beliema Effect terméket a hüvelyflóra bármely átmeneti megváltozásakor használhatja. A termék mindössze pár perc alatt feloldódik. Az Idelyn terméke nem csak visszaállítja a normális pH-t, hanem hozzájárul, annak fenntartásához is. Mielőtt még felhelyezné a tablettát a hüvelybe, fontos, hogy hosszan és alaposan mosson kezet. Az Idelyn Beliema Effect-nek köszönhetően búcsút inthet a kellemetlen hüvelyi fertőzésnek! A wavita.hu webáruházban bővebben tud tájékozódni a termékről, meg tudja tekinteni, valamint meg is tudja rendelni!