Interjú a gyönyörű évfordulós ajándék csillagtérkép tulajdonosával

Néhány hete akadt meg szerkesztőségünk egyik tagjának a szeme egy hirdetésen, melyben évfordulós ajándék csillagtérképet elkészítésére buzdítanak minket.

Nő nemű szerkesztőségi tagjainknak azonnal felhívta figyelmét a szépséges ajándék ötlet, ezért arra gondoltunk, hogy készítünk egy interjút az Emlékek Őre csillagtérkép tulajdonosával.

Ezt olvashatják az alábbiakban:

Szerk: Köszönjük, hogy elfogadta a felkérést. Először is honnan jött az ötlet, hogy csillagtérkép ajándékokat fognak készíteni?

Emlékek Őre: Mi köszönjük a megkeresést. Mindig öröm beszélni termékünkről és az indulásról, miértekről. Nos, az egyedi csillagtérképek ötlete nem tőlünk származik, külföldön és hazánkban is számos példát látni hasonló webshopokra.

Azonban ennek ellenére úgy hiszem, hogy sokakkal ellentétben engem nem csak vállalkozói oldalról, mint egy termék fogott meg a téma, hanem maga a csillagok, csillagképek, az egész univerzum témaköre lelkesít a napi munkámban.

Ugyanis azt tudni kell rólam, hogy mint tulajdonos, több mint 10 év amatőrcsillagászati múlttal és csillagászati érdeklődés van a hátam mögött. Hogy csak néhány példát emeljek ki, vezettem csillagászati szakkört, tartottam távcsöves bemutatókat, tanítottam gyerektáborban.

Az Emlékek Őre Csillagtérkép vállalkozásunk tehát részben egy szenvedélyvállalkozás is, hiszen nem csak, mint vállalkozó, de mint természettudományos beállítottságú személy kötődőm hozzá.

Szerk: Kik szoktak oldalukról vásárolni, milyen alkalomra veszik meg az ajándékot?

Emlékek Őre: Csillagtérképünket 20-50 éves korosztályig férfiak és nők egyaránt megvásárolják. A leggyakoribb ajándékozási alkalom a párkapcsolati vagy házassági évforduló, esküvői vagy születésnapi ajándék. De készítettünk már csillagtérképeket egy mérföldkő, barátság vagy egy gyermek születése kapcsán is.

Szerk: Mit tanácsolna azoknak, akik hezitálnak a csillagtérképük megrendelésén?

Emlékek Őre: Erre csak azt tudom válaszolni, hogy közeleg a karácsony és nekünk is végesek a kapacitásaink. Természetesen keretből, eszközökből és alapanyagból is folyamatos az utánrendelés, de egy ponton túl már nem tudunk minden vásárlót kiszolgálni. Ha valaki karácsonyra szeretne csillagtérképet ajándékozni, akkor most van itt az idő a beszerzésre.