Kisbusz bérlés Nyíregyháza környékén

Közelgő baráti-céges rendezvényre, esküvőre, nyaralásra szeretne menni, de személyautójában nincs elegendő hely a családtagok és barátok számára? Béreljen bármilyen alkalomra 8-9 fős kisbuszt, hogy együtt utazhasson az egész család.

Kisbusz bérlés Nyíregyháza területén. Béreljen kisbuszt, mikrobuszt, illetve személyautót, kedvező áron. A „B” kategóriás jogosítvánnyal vezethető járműveink, kifogástalanok külsőleg és belsőleg is egyaránt. Mindegyik darab kiváló műszaki állapotú, 8-9fős szállításra alkalmasak, klímával, termo-plán üvegezéssel, MP3-as CD lejátszóval, légzsákkal, ABS-el, vonóhoroggal és évszaknak megfelelő gumiabronccsal vannak felszerelve. Kisbuszaink üzemanyag fogyasztása ténylegesen 7-8 L/100Km. Ezt a már mára igen elterjedt szolgáltatást, egyre többen veszik igénybe, mivel maximális kényelmet biztosít az utazás során, és spórolhatnak az üzemagyag és autópálya díj költségén is.

Bérlési feltételeink: személyi igazolvány, lakcímkártya, érvényes jogosítvány, adókártya, minimum 1napos bérlési idő, 20% foglalási előleg, valamint készpénzes kaució, ami helyettesíthető a saját gépkocsi leadásával is. Járműveink össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnát, ezért nincs szükségük külön behajtási engedélyre, és e-útidíjat sem kell fizetniük. Szolgáltatásaink közt megtalálható még a sofőrszolgálat. Egyéb kölcsönözhető tartozékaink a gyerekülés, GPS navigáció, tetőbox és hólánc. Látogassa meg telephelyünket Nyíregyházán, a Belső krt. 57-es szám alatt. Ha erre nincs lehetősége, bátran írjon e-mailt az info@kisbuszberbe.hu címre, illetve hívjon bennünket telefonon a +36/20-2949-842 vagy a +36/30-5775-277-es számon. Részletekért, járműveink és áraink megtekintéséért, keresse fel a www.kisbuszberbe.hu oldalt.