Last minute utak – Merjen spontán lenni!

Sokan augusztus végén, szeptember elején árgus szemekkel kezdik vizslatni az utazási irodák ajánlatait, amikor a többség haza érkezik a nyaralásból. Nem csoda, hiszen az utolsó percben eldöntött nyaralás azt eredményezi, hogy kiváló árakon lehet elmenni nyaralni.

Last minute utak – Ha igazán pontosak akarunk lenni, akkor úgy fogalmazunk, hogy a last minute utaknak két típusa van. A last minute utak az indulás előtti egy-három hetet jelölik, míg az ultra last minute az indulás előtti három napot. A last minute utak elsősorban azok számára jók, akiknek nem jelent gondot a spontaneitás, tehát ott tudják hagyni a munkát a nyaralás idejére vagy szabadságot tudnak kivenni az utolsó pillanatban. A spontaneitásnak számos előnye van, így például jóval olcsóbban tud az ember utazni. Tény, hogy van, aki az utazás minden percét szereti megtervezni, azonban, ha ezt képes elengedni és izgalmas kalandként tekinteni a hirtelen jött utazásra, akkor nem csak nagyszerűen fogja érezni magát, ráadásul a pénztárcáját sem fogja teljesen lenullázni.

Gyakorlatilag mindenki jól jár a last minute utakkal. Az utasok jóval kedvezményesebb árakon tudnak eljutni egyik helyről a másikra, míg az utazási irodák biztosak lehetnek benne, hogy bőven lesz jelentkező a meghirdetett utakra. A last minute utak esetében az úti cél adott, ahogy a szállás is. Magyarországon a külföldi last minute utak húsz-harminc százalékkal olcsóbbak, mint a fő szezonbeli utak. Éppen ezért érdemes körül nézni a last minute utak kapcsán, ha Önnek is fontos, hogy kedvezményesen tudjon utazni. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az invia.hu weboldalra és megtekinteni a last minute utak széles választékát! Foglalja le Ön is last minute útját és spóroljon ezáltal!