Lemez felni webáruházból!

A lemezfelni vagy acélfelni egy gumiabroncs alapú, tömör, küllős felület, amely a kerék középső részét képezi, és négy vagy öt ritkán hat csavarral rögzíti a kerékagyhoz (például terepjárókban). Az autógyárak általában minden autót ellátnak lemezfelnivel. A lemeztárcsákat gyakran ki kell cserélni a súlyos deformáció, törés és kopás miatt.

Lemez felni rendelhető igen kedvezményes áron ezért nézzen be bátran hozzánk és jobbnál jobb lemez felniket talál széles kínálatban, és ha tőlünk rendel, akkor a kiszállítás is villámgyors lesz. A legjobb választás az internetes keresési felület használata. Választhat új vagy használt felnit is kínálatunkból. Az utóbbi esetben különösen fontos, hogy ugyanolyan méretű, mintázott legyen, ebben az esetben nem a kocsit, hanem a felni adatait kell használni a kereséshez. Néhány ember csak a téli gumiabroncsokhoz használja a lemezfelnit, és a lehető leghamarabb megpróbálnak négy ötvözött fémfelnit vásárolni a nyári szezonra.

Ez az esztétika miatt is lehet, e közre játszhat az igénybevétel is. A keresőmotorunkban csak új lemeztárcsákat rendelhet, nincsenek használt lemez felnik a kínálatunkban. A keresés során érdemes előzetesen megnézni az autóban vagy a szervizkönyvben, hogy pontosan mennyi lemezfelnire van szükségünk, mert – ahogy már említettük – a lemeztárcsák mérete típusonként változhat. A keréktárcsát vagy az alumínium peremet általában akkor kell cserélni, ha a kerékpántot mechanikai sérülés érte, például a járdaszintet úgy húztuk meg, hogy a felnit érte a sérülés. Célszerű használni keresőmotorunkat, hiszen pillanatok alatt megtalálhatja azt a lemezfelnit, ami az ön autójához illik, ráadásul ha ellátogat hozzánk, akkor elérhetőségeinket is megtalálhatja és felteheti nekünk kérdéseit is.