Logó tervezés – együttműködés a Vteamdesign-nal

Bízza cégarculatának legfontosabb elemét, a logó tervezést a Vteamdesign csapatára. 11 éves tapasztalatunk során több száz elégedett ügyféllel magunk mögött biztosítjuk cégéhez és az ön elképzeléseihez leginkább illeszkedő vállalkozói emblémát.

A logó tervezés a Vteamdesignnal igen egyszerű folyamat. Ön elmondja nekünk elképzeléseit, bemutatja vállalkozását. Mi pedig marketing tanács keretein belül igényeit összevetjük a társadalmi igényekkel, átnézzük konkurenciáit. Ezt követően elkezdődnek a grafikai munkálatok. Az összegyúrt elképzelések alapján megkezdődik a logó tervezés. Megrendelést követően szerződést kötünk, melyben 3-6 verzió áll rendelkezésre. Ezekből a tervezett logó verziókból választhatja ki ügyfelünk a számára megfelelőt. Majd ezt van lehetőség három körös módosítással tovább tökéletesíteni, csiszolni. Amennyiben nem felel meg ízlésének a logó, kérhet további verziókat felár  kifizetését követően.

A Vteamdesign szakemberei azonban 11 éves tapasztalattal a háta  mögött, tökéletesen ráérez ügyfeleinek elvárásaira, így általában már a második körben elfogadásra kerülnek a logók. Természetesen logó tervezés mellett az arculat többi elemét is kidolgozzuk- melyek benne vannak a logó árában. Ezek pedig a névjegykártya és levélpapír, vagy e-mail lábléc. További arculati elemekre van lehetősége minden ügyfelünkre árajánlatot kérni, mely során összeállítjuk a haladási metódusokat és a különböző lépcsők díjazását. Így ügyfelünk maximálisan kézben tudja tartani vállalkozása mellett az arculati munkafolyamatokat. Amennyiben Ön is meg szeretné alapozni vállalkozása sikerét, alapozza meg egy profi cég megbízásával. Válassza  Vteamdesign csapatát logójának és arculatának megtervezésére! Kérjen ingyenes ajánlatot kisarculatra és nagy arculatra egyaránt!