Magas biztonsági szint és megbízhatóság a http://banktechsafe.hu által

Olyan intézmények számára, akik nap, mint nap nagy pénzmennyiséget forgatnak meg, illetve vagy pénzintézetek vagy ékszerüzletek részére, ajánlott az extra magas biztonsági szintet nyújtó páncélszekrények alkalmazása.

A http://banktechsafe.hu/ honlapjára látogatva megtekintheti a teljes kínálatunkat. A Weboldalunkon megtalálhatja a Wertheim páncélszekrények több típusát is, melyek biztonsági színteje eltérő. Az E kategóriás páncélszekrények otthoni vagy irodai alkalmazásra a legideálisabbak. Ám amennyiben igazán magas biztonsági szintet szeretnénk, akkor válaszuk a BWS0800 modellt. A magyar MABISZ általi minősítés mellett, még számos nemzetközi minősítéssel is rendelkezik. A BWS0800-as modell G kategóriás biztonsági szinttel rendelkezik, amely azt jelenti, hogy akár 20 millió Ft-ra is biztosítható a páncélszekrény. Illetve, ha riasztóberendezéssel is felszereljük, akkor ennek az összegnek a duplájára is biztosítható, vagyis 40 millió Ft-ra. További jellemzője, hogy az egyik lehető legnagyobb tároló kapacitással rendelkezik, amely azt jelenti, hogy extra széles és extra mély is egyben. További a magas biztonsági szint mellett, tűzbiztonsággal is rendelkezik.

Ezek a páncélszekrények legtöbb esetben 1 kulcsos zárszerkezettel rendelkeznek. A zár a német Wittkopp zárgyártó terméke, amely a legszigorúbb német VdS minősítéssel rendelkezik. Ám amennyiben más zárszerkezetet szeretne, akkor az is megoldható. A kulcsos zárszerkezet, akár számkombinációsra vagy digitális számkombinációra is cserélhető. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, minden további információt megtalál a honlapunkra kattintva. További elérhetőségeink a +36 1 204 66 42 –es telefonszámon, illetve a safe@banktech.hu e-mail címen.