Magas minőségű szőnyegek

A szőnyegek lakásunk fontos részét képezik, hiszen egy szép szőnyeg feldobhat egy egyszerűbb szobát is. Weboldalunkon, a dizon.hu-n lehetőség van arra, hogy szebbnél szebb szőnyegek között válogasson, amelyek ráadásul kedvezményes áron kaphatóak. Így ha önnek is hiányzik a lakásából egy elegáns, szép szőnyeg, akkor ne habozzon, böngéssze át kínálatunkat még ma!

Kiváló szőnyeg kínálat várja önt a dizon.hu weboldalon. A Molinello bézs padlószőnyeg egy finom bézs árnyalattal rendelkezik, ami képes egy meleg hatást kölcsönözni lakásának, ráadásul kellemes buklé hatású, és a minőségi is kifogástalan. A szőnyeg 4 méter széles, és 100% polipropilén anyagból készült. A szőnyegen jó érzés végigmenni, így ha ön is egy kényelmes, puha szőnyegre vágyik, akkor érdemes ezt választania. A Zöldi Zöld padlószőnyeg egy szintén kitűnő darab, amely mint neve is mutatja, zöld színű. A szőnyeg 4 méter széles, kellemes tapintású, illetve finom színekkel és mintával rendelkezik. A szőnyeg hátoldala filc, és legnagyobb pozitívuma, hogy rendkívül könnyen takarítható.

Az Olívia Narancs padlószőnyeg egy szintén 4 méter széles szőnyeg, amely vidám, csíkos mintával rendelkezik, és élénk piros, illetve narancssárga színekkel. A szőnyeg inkább lányos szobákba javasolt, vagy olyan szobákba, ahol a fal színe piros. A szőnyeghez rendkívül könnyű függönyt és ágyneműt vásárolni, ráadásul könnyen lehet kezelni is. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről az 1. osztályú szőnyegekről, nem kell mást tennie, csak fellátogatnia weboldalunkat a dizon.hu-t és itt megtalálja a teljes kínálatot is. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@dizon.hu weboldalon, vagy tárcsázza a +36 30 509 2418 telefonszámot, és mi felvesszük önnel a kapcsolatot azonnal.