Mallorca nyaralás kedvezményes áron online

Ha valaha Mallorcán járt, tudni fogja minden okát annak, hogy miért érdemes visszatérni. Ha még soha nem járt itt, ebben a bejegyzésben végig vesszük az összes okot, amiért érdemes a szigetet választani a következő nyaralóhelyként. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Mallorca nyaralás elérhető mindenkit számára a lehető legjobb ajánlatokkal az invia.hu weboldalon, tehát kattintson ide ha megtekintené jobbnál jobb ajánlatainkat és az utazások árait. Mallorca ideális azok számára, akik egy kis R&R-t keresnek, valamint azoknak, akik szeretik a kalandot vagy a történelmet. Egy nagyon komplett sziget, amely természetet, csodálatos strandokat és öblöket, városi életet, gasztronómiát és kultúrát kínál. A sziget látogatásának egyik fő oka hihetetlen tengerpartja és a türkizkék vizek által mosott öblei. Vannak eldugott partok, ahol élvezheti a tenger békéjét és csendjét, és mások, amelyek népszerűbbek (különösen a főszezonban) remek hangulatot kínálnak.

Olyan barlangokat ajánlunk, mint a Cala Formentor, a Cala Deià és a Cala Varques. Mallorca ismert tájairól és lenyűgöző sziklákkal rendelkező partjairól is. A szigeten tett látogatása során feltétlenül vegye be a sziget északnyugati részén található Serra de Tramuntana-t, amely az UNESCO Világörökség része. Látogasson el a tengerparton található Mondragó Nemzeti Parkba, valamint a sziget északi részén található Albufera Természeti Parkba is. Ne felejtse el meglátogatni Mallorca néhány városát és faluját, például Valldemossa Deia-t, Soller -t (ahová egy régi favonattal lehet eljutni, amely áthalad a Sierra Alfabia -n) és a Fornalutx-ot (Spanyolország egyik legszebb faluját). Amennyiben többet tudna meg a mallorcai látnivalókról nézzen be bátran az invia.hu weboldalra.