Méhpempő rendelés a legjobb helyről

Amikor az anyaméh elpusztul, a munkaméhek nagy mennyiségű méhpempőt táplálnak egy kiválasztott nőstény lárvának, amelynek fogyasztása megváltoztatja a rovar DNS-ét és királynévá változtatja. Ebből a tényből fakadnak azok az állítások, amelyek szerint a méhpempő fogyasztása elősegítheti a termékenységet.

Méhpempő rendelhető a bodomeheszet.hu weboldalon, ezért érdemes ide látogatni, ha ön is többet tudna meg a termékekről. Állítólag a méhpempő lelassítja az öregedési folyamatot azáltal, hogy megszünteti a szabad gyököket, vagy az immunrendszer megerősítésével küzd a fertőzések ellen. Használják az állóképesség és a közérzet növelésére is (nemcsak a speciális egészségi állapotok kezelésére). A méhpempő krémes fehér anyag, magas tápanyagtartalommal, amelyet a fiatal méhek a méhkirálynő lárváinak táplálásához készítenek. Állítások szerint számos egészségügyi előnye van, például enyhíti a premenstruációs szindróma tüneteit és támogatja a sebgyógyulást. A méhpempő rendkívül tápláló, antibakteriális, antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír. Ezek a tulajdonságok felelősek lehetnek a méhpempővel kapcsolatos számos egészségre vonatkozó állításért. Az emberek általában szájon át fogyasztják, vagy közvetlenül a bőrre kenik. A kutatások szerint a méhpempő bizonyos tápanyagai hasznosak az egészségre. Arra azonban kevés bizonyíték van, hogy ezek az előnyök kifejezetten magából a méhpempőből származnak. A méhpempőben kis mennyiségben találhatók vitaminok és ásványi anyagok, köztük többféle B-vitamin is. Néhány polifenolt is tartalmaz, amelyek egyfajta növényi alapú vegyi anyagok, amelyek gazdagok antioxidánsokban. A méhpempő enyhítheti a menopauza tüneteit. Egy 2011-es tanulmány négy természetes összetevő, köztük a méhpempő kombinációjának a menstruációs tünetekre gyakorolt ​​hatását vizsgálta. A kutatók 120 nőnek adtak egy négy kapszulát tartalmazó kúrát, vagy egy placebót naponta kétszer, 4 hét alatt. A nők mindkét csoportban csökkentették a tünetek számát, de a kapszulát szedőknek lényegesen jobb eredményeik voltak, mint a placebo csoportban. Egy újabb tanulmány azt találta, hogy napi 150 milligramm méhpempő 3 hónap alatt történő bevitele hozzájárulhat a posztmenopauzás egészséges nők koleszterinszintjének javításához.

Méhpempő
Méhpempő

A méhpempő a menstruáció előtti szindrómában szenvedők számára is hasznos lehet. A méhpempő természetes gyógymód, ezért az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) nem szabályozza azt. A méhpempő különböző formákban kapható. Lehetőség van méhpempő szájon át történő bevitelére vagy közvetlenül a bőrre történő felvitelére. A friss méhpempő előállítása gélszerű anyagot eredményezhet, de a méhpempő más típusait fagyasztva szárítják. Lehet por formájában egy pirulában vagy kapszulában is, amely egyéb töltőanyag-összetevőket is tartalmazhat. Bár nincsenek hivatalos útmutatások az adagolással kapcsolatban, elengedhetetlen, hogy nagyon kis mennyiségű méhpempővel kezdjük. Az embereknek azonnal fel kell hagyniuk a méhpempővel, ha allergiás reakció lép fel. Történelmileg a természetes gyógyszerek egyik legértékesebb csoportja a méh pollen, a propolisz és a méhpempő. A méhpempő egyedülálló, sűrű, tejszerű anyag, amelyet a munkaméhek gyártanak és táplálnak a méhkirálynőnek. Ez a méhkirálynő egyedüli táplálékforrása, és segíti mindennapi vitalitását. A dolgozó méhek mézet és méh pollent kevernek torkuk mirigyében lévő enzimekkel, hogy méhpempőt állítsanak elő. Amennyiben megtekintené a kínálatot nézzen be a bodomeheszet.hu-ra.