Mi az a családfa?

A legtöbb embert foglalkoztatja a családi háttere, a múltja. Ugyanakkor sokan csak a dédnagyszülőkig vagy az ükszülőkig tudják visszavezetni a családot. Ha nem csupán pár rokont szeretne megismerni a múltjából, hanem valóban tudni szeretni, hogy honnan származik, kik a felmenői, akár több száz évre visszamenőleg, akkor a családfa állítás jelenti a megoldást!

Családfa kutatás és állítás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Habár manapság a legtöbb embert kizárólag a jövője izgatja, nagyon sokan a múltba tekintenek és szeretnék megismerni családjuk életét, felmenőiket, illetve, hogy milyen életet éltek. A családfa egy egyén családját ábrázolja, éppúgy, akár egy fa. A családfakutatás a genealógia, vagyis származástan része, mely a leszármazás rendjét vizsgáló történeti segédtudomány. A családfakutatás egy nagyon összetett tevékenység, így érdemes szakemberre bízni. Persze, mindig akadnak olyan lelkes, kutatókedvvel megáldott emberek, akik igyekeznek egymaguk minél többet kideríteni felmenőikről és azok életéről. Egy darabog el lehet jutni, azonban pár generációt követően már komoly nehézségekkel jár kideríteni bármilyen információkat. Ráadásul a kutatómunka rengeteg türelmet, kitartást és időt kíván meg.

Zacher András családfakutatás
Zacher András családfakutatás

Na, de kit érdemes megbízni, ha szeretne megismerkedni családja történetével? Ha egy igazán megbízható szakembert keres, aki kellőképp felkészült és nagy tapasztalattal rendelkezik, akkor érdemes Zacher Andrást választani, aki húsz év tapasztalattal a háta mögött számos embernek segített megismerkedni a múltjával. Az elkészült munkát egy több órás prezentációval egybekötve személyesen mutatja be Önnek és családjának, így megismerhetik a család múltját. Bővebb információkért látogasson el a zacherandras.hu weboldalra!